16:40
У Лебедині відбулися рухівські збори

27 лютого відбулися загальні збори Лебединських міської і районної організацій Народного Руху України. Рухівці обговорили політичну ситуацію в Україні, області, районі, підвели підсумки президентської виборчої кампанії , розглянули питання підготовки до участі у виборах до органів місцевого самоврядування.

Характеризуючи політичну ситуацію в Україні, заступник голови Сумської обласної організації Народного Руху України Михайло Котельва наголосив, що сьогодні Партія Регіонів веде боротьбу за всю повноту влади в Україні. Намагання регіоналів створити нову коаліцію, яка була б лояльна до Президента Януковича, може увінчатися успіхом лише за участі в такій коаліції фракції "Наша Україна – Народна Самооборона". На сьогодні значна частина депутатів від фракції НУ-НС готові до такої коаліції. Це насамперед група Віктора Балоги, частина Народної Самооборони. Не відкидають свого входження до такої коаліції і члени УНП. В цій ситуації Народний Рух України, який заявив, що в жодному разі не братиме участі в такій коаліції, є найбільш послідовний перед своїми ідеями та прихильниками.

"Нам не одноразово доводилося чути від деяких" патріотів " критику на свою адресу за підтримку НРУ Юлії Тимошенко. Сьогодні кожен бачить, що ті лідери, які називали нас зрадниками вишикувалися в чергу за посадами від Віктора Януковича. Вони відкрили своє обличчя. Сьогодні жодному рухівцю не соромно за свою позицію на виборах Президента України, адже ми робили все можливе для того, щоб антиукраїнські сили не прийшли до влади, і зараз ми готові бути в опозиції до нової влади. Сьогодні стало зрозуміло, для кого Україна - понад усе, а для кого понад  усе депутатське чи міністерське крісло.  За цих  умов саме Народний Рух України має очолити націонал-демократичну опозицію і не допустити здійснення кремлівських планів по впровадженню офіційного статусу російської мови, продовження термінів базування Чорноморського флоту РФ, передачі в іноземне управління газотранспортної системи України" – сказав Михайло Котельва.

Лебединські рухівці розглянули питання підготовки до виборів в органах місцевого самоврядування. Було прийнято рішення працювати в напрямку збільшення членства НРУ  та кількості сільських осередків. Також щотижня в м. Лебедин буде працювати агітаційний намет Народного Руху України, де розповсюджуватиметься газета "Наше слово" та "Час Руху".

Переглядів: 641 | Додав: nrusumy | Теги: районні організації, Лебедин, Лебединський Рух, Збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]