17:38
У Лебедині створено міськрайонну організацю Молодого Народного Руху

Відбулися установчі збори Лебединської міськрайонної організації ВГО "Молодий Народний Рух". З вітальним словом до лебединських молодорухівців звернувся голова Сумської обласної організації Молодого Народного Руху Андрій Рибалко: "Молодий Народний Рух завжди був авангардом Народного Руху України. В цей непростий час Україна потребує вас, вашої енергії та ентузіазму,  вашої витривалості і самопожертви. Молодий Народний Рух у своїй діяльності завжди керувався гаслом "Якщо не я – то хто?". Сьогодні, в умовах реваншу антиукраїнських сил, воно надзвичайно актуальне.  Перед українською нацією стоїть безліч викликів. Ми маємо стати тією силою, яка гуртуватиме молодь навколо українських цінностей, готуватиме її до боротьби і перемог. Пам'ятаймо, що жодна влада не є вічною. Молодий Народний Рух є тією школою, яка готує нове покоління українців. Покоління, що змінить Україну і зробить її такою, про яку мріяли наші попередники. Бажаю вам успіхів і нових звершень!" – сказав голова СОО МНР.

Головою Лебединської міськрайнної організації Молодого Народного Руху зборами було обрано Катерину Коваленко. Заступниками голови стали Роман Зайченко та Сергій Цигельник. Скарбником організації обрано Бобро Олександра.

Переглядів: 665 | Додав: nrusumy | Теги: Андрій Рибалко, Лебединська МРО Молодий Народний Ру, Молодий Народний Рух | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]