11:21
Той, хто пробуджує свідомість українців...

У вівторок, 25 грудня 2012 року, в Сумській обласній науковій бібліотеці  відбувся творчий вечір з нагоди 75-ти літнього ювілею письменника,  краєзнавця, етнографа, історика, та публіциста, почесного громадянина м. Лебедин, члена Народного Руху України -  Бориса Івановича Ткаченка.

Привітати поважного ювіляра прийшли шанувальники його творчості , серед яких  журналісти, наукові, культурні , громадські та політичні  діячі Сумщини.

Зустріч пройшла у затишній теплій атмосфері свята, гості згадували цікаві факти з життя письменника, акцентували на вагомості і значимості його творчого доробку щодо збереження історії України для майбутніх поколінь, бажали автору численних  краєзнавчо-документальних праць невичерпної енергії на довгі роки та нових здобутків у письменницькій та громадській діяльності.

Цього дня привітав ювіляра й голова Сумської обласної організації Народного Руху України Сергій Бутенко. "Гордий, що маю честь сьогодні вітати справжнього сина української держави, який все своє життя присвячує Україні та українському народу. Ваша роль у збереженні історії нашого краю – неосяжна, у пробудженні свідомості сучасних українців – неоціненна. Знаю, що Ви сьогодні є незрівнянним борцем за історичну правду і прикладом для молоді  у служінні Батьківщині. " – сказав керівник сумських рухівців.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 1186 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]