15:01
Сумські рухівці вкотре довірили міську організацію Віктору Азаренкову
Відбулася звітно-виборча конференція Сумської МО НРУ. З політичною та економічною ситуацією в області членів міської організації  поінформував голова обласної організації НРУ Сергій Бутенко. За дворічний період роботи  міської організації НРУ відзвітував її очільник Віктор Азаренков. Він відзначив, що організація за цей період не лише кількісно, а й якісно зросла. До партійних лав прийшла студентська молодь, з якою прийшов і молодечий ентузіазм і сучасне політичне мислення. Сумські рухівці брали активну участь у підготовці і проведенні урочистостей з нагоди 20-ї річниці НРУ на Сумщині. Жодне державне свято чи вшанування національних героїв України не обходиться без участі членів міської організації.
Результати роботи були б ще кращими, якби партійні лави постійно зростали, аби кожен рухівець залучив своїх найкращих друзів – патріотів України. Доповідь голови МО НРУ жваво обговорювалася і вносилися конкретні, ділові пропозиції. За плідну багаторічну діяльність в лавах партії голова організації нагородив ряд рухівців грамотами.
Делегати міської звітно-виборчої конференції одноголосно визнали роботу голови Сумської МО задовільною і знову  довірили керівництво організацією Віктору Азаренкову.
Прес-центр СОО НРУ
Переглядів: 675 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]