17:33
Сумщина протестувала проти зниження соціальних стандартів

7 вересня в Сумах  біля приміщення облдержадміністрації відбувся мітинг на захист соціальних стандартів населення, в якому взяли участь опозиційні сили Сумщини:  обласні організації ВО "Батьківщина", Народного Руху України, "За Україну".

У своєму виступі перед сумчанами заступник голови Сумської ОО Народного Руху України Андрій Рибалко, закликав не боятися відстоювати свої права. " Ще рік тому важко було повірити, що в Україні можливе відновлення режиму.  Навряд чи тоді хтось міг уявити, що перебування іноземного флоту на території України буде подовжено вдвічі. Що з українських підручників історії зникнуть сторінки битви під Крутами, боротьби УПА, Помаранчевої революції. Що будуть силою розганятися мітинги опозиції, а людей не впускатимуть до Києва тому, що вони ходять не до тієї православної церкви, до якої ходить Президент України. 

У 2004 році віч-на-віч з шеренгами "Беркуту" український народ здобув свободу. Ми втратили її не тільки через те, що політики демократичного табору не змогли знайти порозуміння, а ще й тому, що не були готові кожної миті захищати свої права і свободу. Історія повторюється, щоб і суспільство, і влада України назавжди засвоїли урок - в нашій державі найвищою цінністю є людина. Україна пережила Петра І з Меньшиковим, Катерину ІІ з Потьомкіним, Сталіна з Берією, впевнений, що переживе вона і Януковича з Азаровим", – сказав Андрій Рибалко.

Переглядів: 610 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]