17:23
Сергiй Бутенко: на Недригайлiвщинi розпочався "стаханiвський" набiр до Партii регiонiв

Сьогодні стає відомо, що Партія регіонів розкручує маховик застосування адміністративного ресурсу на виборах до Верховної Ради.

За повідомленнями членів НРУ з Недригайлівської районної організації, головам сільських рад надійшли бланки заяв на вступ до ПР та доведений план кількості рекрутованих партійців. Перевага надається сільській інтелігенції: працівникам освіти, медицини, культури, які зможуть в подальшому працювати членами виборчих комісій.

Не дивно, що за нинішнього керівництва провладної партії на всіх рівнях, люди змогли переконатися, що їх обіцянки про покращення життя виявилися не лише пустим звуком, а завідомою брехнею виборцям. Навряд чи сьогодні добровільно хтось схоче стати членом партії, яка в найближчому майбутньому, з такою політикою, втратить і найпалкіших прихильників. А тому на працівників села, напевне,  чинитиметься тиск та погрози втратити місце роботи.

Переконаний, що дрібні керівники, які не втрачають жодної можливості аби вислужитися перед  своїми партійними вождями, змушуючи  людей вступати до ПР, свого часу понесуть не лише правову відповідальність, а й отримають презирливу зневагу селян.

 

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 643 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. Невже запрацюэ примытивний ресурс адмынки?! НА креатив не вистачило?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]