13:36
Разом переможемо!
Відбулося засідання Крайової Ради Сумської обласної організації Народного Руху України, на порядок денний якого виносились низка питань і головне з них, безумовно, - підбиття підсумків проведення виборчої кампанії та першого туру виборів Президента України. Голова СОО НРУ Сергій Бутенко поінформував членів Крайової Ради про хід агітаційної кампанії "Рух за Тимошенко!" на теренах області. Зокрема, він наголосив, що ця кампанія дала можливість НРУ показати себе  впливовою, самостійною політичною силою, навіть не маючи кандидата від нашої партії. Рух зміг зберегти свій авторитет, - сказав далі доповідач, - об'єднавшись навколо того кандидата, який зможе протистояти лідеру антиукраїнських сил.

Тішить те, що співпраця з обласним виборчим штабом Ю.Тимошенко є плідною і нас розглядають як повноправних партнерів. Скажімо мене було призначено заступником голови обласного штабу. В дільничних комісіях працювали рухівців. Хоча не обійшлося без проблем та непорозумінь, які виникали на районних рівнях, але вони вчасно вирішувались.

Конкретна інформація про хід виборчої кампанії та першого туру виборів прозвучала від голів районних організацій НРУ.

Підсумки першого туру виборів підбив Сергій Бутенко і закликав рухівців активніше працювати з виборцями, переконуючи їх прийти на вибори і віддати свій голос кандидату від демократичних сил.  Закликаємо ідеологічних однодумців, тих, кому не байдужа доля України підтримати Юлію Тимошенко. Разом переможемо!

Переглядів: 660 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]