09:25
Сумчани проти мовних манiпуляцiй влади

14 червня в Сумах  в рамках акції "За мову, за Батьківщину!" відбувся мітинг об'єднаної опозиції проти мовних маніпуляцій влади. Участь в заході взяли Народний Рух України, ВО "Батьківщина", Фронт Змін, ВО "Свобода", представники громадських організацій, мешканці міста.

Сумчани переконані, що винесення на порядок денний закону "Про засади державної мовної політики" Колісніченка-Ківалова покликане лише для одного – відвернути увагу суспільства від гострих соціально-економічних проблем.

"Сьогодні молодь хвилює не утиски мов національних меншин, а питання корупції у вишах, доступного житла, першого робочого місця. В кожної верстви українського суспільства є і будуть проблеми доти, доки на Банковій не усвідомлять, що джерелом влади в Україні є народ. Законопроект про мови є тестом для нас, чи здатні ми рішуче і згуртовано показати, хто є справжнім господарем в державі.", - наголосив у своєму виступі голова Сумської обласної організації Молодого Народного Руху Андрій Рибалко.

На мітингу був присутній народний депутат України Андрій Шевченко, який підкреслив, що Суми завжди були містом з революційними настроями і висловив впевненість, що, об'єднавшись, опозиція переможе діючий режим.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 610 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. Спарва Колісніченка - Ківалова живе і Законом про "дроязичиє" не обмежується.
    Про викорінення державної мови зі сфери господарського судочинства http://inlegem.wordpress.com/2012/06/20/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D0%BF-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D0%BF %D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8/

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]