13:52
Протести набирають обертiв. Фото

3 листопада в рамках Всеукраїнської акції-протесту «За Україну без антинародного режиму» під стінами Сумської облдержадміністрації відбувся мітинг, в якому взяли участь обласні організації Народного Руху України, ВО "Батьківщина", ГО "Спільна справа", ГО "Ніхто крім нас" та інші.

Учасники акції підтримали ініціативу про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України у разі невиконання вимог українського народу, спрямованих на «негайне прийняття невідкладних рішучих дій проти узурпації влади, безпрецедентного розкрадання країни і безконтрольного розпродажу національних багатств олігархічними кланами, існуючих сьогодні».

Член Крайового Проводу Сумської ОО НРУ Світлана Ревякіна у своєму виступі закликала не дивитися на кольори партійних прапорів, а всім об'єднатися навколо державного стягу. Вона зазначила, що антинародні та антидержавні дії влади, нехтування політичними і соціальними правами громадян сьогодні стосуються кожного українця, несуть загрозу суверенітету та незалежності України, тому подібні акції мають бути потужнішими, аби не дати владі зробити незворотні, згубні для країни кроки.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 524 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]