09:59
Політичний сатанізм

У Кривому Розі невідомі повалили з постаменту й побили кувалдою хрест – пам'ятний знак борцям за визволення України. Більш того, хрест цей стояв не в полі і не на дорозі - на церковному подвір'ї. Це вже другий епізод із наругою над хрестом-пам'ятником за останні тижні.

Напередодні в Дніпропетровську невідомі знищили пам'ятний хрест на могилі бійців Української Народної Республіки.  Звісно для України не є новою "війна пам'ятників", але пам'ятним знаком був хрест!!! І його спалили.

І не є новиною, що серед нас є люди, які не люблять Україну, її мову, її історію, але боротися проти хрестів – це вже занадто. Це вже не політика, а віра. З вірою інакше: складніше і страшніше.

Варто було двадцять раз подумати перед тим, як руйнувати хрест – навіть якщо це пам'ятник ненависним тобі бійцям на ненависну свободу ненависної землі.
Ці події зайвий раз свідчать, що боротьба за Україну одночасно має бути і боротьбою за віру. Правильніше навіть сказати навпаки. Але як би там не було, віра та Вітчизна для нас зараз пов'язані, як ніколи.  

Переглядів: 607 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]