08:38
Політична сила Павла Качура має гарні шанси на місцевих виборах у Сумській області
Такими є результати опитування, проведеного сумським Центром досліджень регіональної політики. 

На запитання «Чи проголосували б Ви на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року за політичну силу, яку очолив би Павло Качур?», опитані респонденти в Сумській області висловились наступним чином: «обов'язково підтримав би» – 7,7%, «скоріше підтримав би» – ще 21%. Натомість, тих, хто не «скоріше не підтримав би» – 16,3%, а «точно не підтримав би» – 11,1%. Вагалися з відповіддю на це запитання 44% опитаних респондентів.

Найвищий рівень підтримки у екс-губернатора Сумської області (2007-2008 рр.) Павла Качура у Ромнах (12% «точно підтримаю» + 49,1% «скоріше підтримаю»), в Сумах (10,7% + 23,1%) та у Глухові (1,1% + 32,6%).


Також респондентів запитували про ставлення до соціально-гуманітарних ініціатив екс-губернатора Павла Качура, які він впроваджував, перебуваючи на посаді голови Сумської облдержадміністрації в 2007-2008 рр.

Зокрема, найбільше жителі області оцінюють його внесок в благоустрій територій, реставрацію Сумської обласної філармонії, заходи по відбудові церков та запровадження обов'язкової практики звітування державних адміністрацій перед громадами за свою роботу.

Дослідження проводилось аналітичним центром Центр досліджень регіональної політики (м. Суми) з 20 по 29 липня 2010 року. Опитування було проведено за місцем проживання респондентів (мікрорайони в містах, в межах будинків приватного сектору) методом «face to face» та є репрезентативним для всіх вікових і соціальних груп територіальної громади Сумської області.
Всього було опитано 1 100 респондентів всіх вікових категорій. Відсоток досяжності респондентів складає приблизно 80-85% за результатами всіх проведених польових робіт. Загальна можлива похибка по Сумській області не перевищує 2,5% (без дизайн-ефекту).

Переглядів: 571 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]