18:49
Сергiй Бутенко: пiд прикриттям благодiйностi триваe пiдкуп виборцiв

16 лютого 2012 року  відбулося  засідання Крайового Проводу Сумської ОО НРУ. Основним питанням, яке обговорили члени Крайового Проводу було підготовка НРУ до виборів до Верховної Ради України.

Зокрема,  голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко проаналізував політичну в області напередодні виборів.

Голова рухівців Сумщини звернув увагу на те, що виборча кампанія де-факто вже почалася. "Поки опозиційні сили узгоджують своїх кандидатів і цей процес іде незлагоджено і кулуарно, кандидати від влади вже давно визначені і працюють на округах.", - констатував Сергій Бутенко.

За інформацією керівників районних організацій на місцях під прикриттям благодійності активно триває прихований підкуп виборців. Особливого розмаху цей процес набув в Роменському, Недригайлівському та Липоводолинському районах. Особливо прикрим є той факт, що подібні дії відбуваються в тій частині області, населення якої традиційно віддає перевагу демократичним і патріотичним силам.

Сумська ОО НРУ буде рішуче протистояти нахабному підкупу виборців,  всіляко роз'яснюватиме людям, що депутат, який вкладає мільйони, аби отримати мандат розраховує повернути ці гроші з відсотками і навряд чи згадає про своїх виборців після виборів.

Благодійністю мають займатися благодійники, але якщо їхні помисли щирі і чесні, то не треба балотуватися в народні депутати. Інакше – це звичайний підкуп.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 688 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
  1. Normally I'm aiganst killing but this article slaughtered my ignorance.

  1. [quote=Kucherman] І все ж таки іноді трапляються дива![/quote]
    Так будемо сподіватися на диво чи щось робити?

  1. Kucherman

    Quote (Свтовид)
    Цікаве протистояння: примітивізм і прогресивна думка. Що переможе?! Що протиставить опозиційний кандидат, вірний принципам справедливості та людяності, первісній процедурі підкупу виборців, що базується на міцній фінансовій платформі та озброєний методами підлості?!

    Складне питання. Думаю, що чимала частина обере ковбасу по 1руб 20коп, але доки суспільство не усвідомить саме, що добре, а що погане ми, на жаль нічого не зможемо змінити! І все ж таки іноді трапляються дива!

  1. Цікаве протистояння: примітивізм і прогресивна думка. Що переможе?! Що протиставить опозиційний кандидат, вірний принципам справедливості та людяності, первісній процедурі підкупу виборців, що базується на міцній фінансовій платформі та озброєний методами підлості?!

  1. Такі горе-"благодійники" не усвідомлюють, що підкупом копають самі собі могилу. Сьогодні вже багато навіть тих виборців, які голосували за нинішню владу, зрозуміли, що правляча політична сила не виправдала їхніх сподівань. Не такі вже наші люди темні, неосвічені і підкупні. Вони все чують, бачать, розуміють і зможуть відрізнити зерно від полови. А ми допоможемо. І при ЧЕСНОМУ підрахунку голосів переможе опозиція, якщо висуне достойних кандидатів і продумає, як захистити волевиявлення громадян.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]