13:27
Зустріч з Януковичем обернулася для молодорухівців сутичкою з регіоналами і міліцією
Активісти Молодого Народного Руху у Львові мали намір подарувати лоток яєць Віктору Януковичу, який 17 грудня перебував із візитом у місті Лева, однак регіонали разом із правоохоронцями силоміць перешкодили проведенню мирної акції нагадування про галицьку зустріч з лідером Партії регіонів в 2004 році. 

Голова Львівської обласної організації Молодого Народного Руху Валерій Веремчук розповів прес-центру НРУ: «Про сьогоднішній візит Януковича до Львова і програму перебування не було відомо до сьогоднішнього ранку, неначе партизанські відвідини. Зранку через ЗМІ ми дізналися, що він буде мати брифінг з журналістами в театрі імені Марії Заньковецької. Отож ми вирішили нагадати всім і Януковичу зокрема про його попередній візит на Галичину у 2004 році. Таким чином ми запланували просто подарувати йому лоток свіжих відбірних яєць».

За словами очільника молодорухівців Львівщини, участь в акції взяли близько 20 активістів. «Коли ми спокійно підійшли з прапорами Молодого Народного Руху і з двома транспорантами "Всім тюрмам – нові грати" і "Янукович – пам’ятай про Івано-Франківськ 2004", нас оточило більше ста правоохоронців разом із представниками Партії регіонів. Ми попередили, що ніхто нічого кидати не буде і це просто подарунок Віктору Федоровичу від нас на добру згадку. Втім, після декількох хвилин почалася штовханина. В нас почали видирати транспаранти, бити наших активістів, зривати годинники, топтати той лоток яєць», - зазначив В.Веремчук.

За його словами, звернення до міліції припинити це свавілля не були почуті. «Фактично це був відпрацюваний класичний метод команди Януковича 2004 року. Так само били наших студентів у Мукачеві, виганяли наших активістів з ВНЗ за свою громадянську позицію. Так і тут сьогодні Янукович продемонстував, якими засобами криміналітету він йде в президенти. Команда Януковича і він сам не змінився. Це ті самі методи, утиски й фізичне побиття людей замість дискусії та нормального цивілізованого діалогу», - відмітив молодорухівець.









Переглядів: 659 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
  1. Жульєн

    Втім молодці, що вийшли

  1. Петрович

    Ось так. Це вам не Суми...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]