18:01
Організаторам і учасникам науково-практичної конференції «Мова – як основа національної ідеї»
Дорогі побратими! Пані і панове!

Щиро вітаю організаторів і учасників науково-практичної конференції на тему, що завжди займала і нині продовжує займати засадничу роль для нашої соборності, нашої національної державності.
Віковічне правило наших пращурів: "Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови, бо рідна Мова і Звичай зберігають енергію нації" й нині є дороговказом для нас.
Інтелігенція Сумщини завжди стояла на сторожі національних цінностей та інтересів, виявляла свою активну громадянську позицію. Вона грає роль ферменту патріотичних сил в області: всі події суспільного життя відбуваються під її проводом і при її безперечній участі.
То ж, в час нової спроби знищити нашу культурну ідентичність, коли державний статус української мови знову опинився під загрозою, проведення такої конференції є надзвичайно нагальним. Бо дуже влучно висловився колись Михайло Коцюбинський: "Я ще можу не противитись, коли ображають мене як людину, але коли ображають мій народ, мою мову, мою культуру, як же я можу не реагувати на це?"  
Бажаємо вам стійкості і наснаги у вашій державницькій роботі. Впевнені, що лише спільними зусиллями нам вдасться відстояти Українську Самостійну Соборну Державу.
Божого благословення вам, вашим рідним і близьким, вашим справам.

Слава Україні!
Слава її героям!


Заступник Голови Народного Руху України,
Голова ВГО «Молодий Народний Рух» Іван Крулько



Переглядів: 627 | Додав: Петрович | Теги: Іван Крулько | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]