14:39
Опозицiя Сумщини вкотре засвiдчила eднiсть

5 квітня 2012 року в приміщенні обласного організації ВО «Батьківщина» відбулося засідання Сумського Комітету опору диктатурі.

На  зібранні були присутні представники політичних партій та громадських організацій, які увійшли до КОДу в області: ВО «Батьківщина», Народного Руху України, Фронту змін, Народної самооборони, «За Україну!», ВО "Свобода", а також Конгресу української інтелігенції.

Обговоривши політичну ситуацію в державі та області учасники зібрання підписали угоду про спільні дії об’єднаної опозиції в Сумській області.

Зокрема в угоді йдеться «Проголошуємо координацію дій обласних організацій політичних партій та громадських організацій у Сумській області для боротьби з антинародним режимом Януковича та його представниками на місцях і відновлення справжнього народовладдя.»

З метою консолідації національних і демократичних сил учасники закликали всіх, хто здатен протистояти режиму Януковича, підтримати їх ініціативу та діяти спільно».

Наприкінці засідання представники політичних партій підписали заяву «Харківські угоди – зрада національних інтересів України».

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 516 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]