18:38
Рухiвцi Сумщини пiдтримують об'eднання опозицii

Після Форуму об'єднаної опозиції, який відбувся 12 травня на Михайлівській площі в Києві консолідуючі процеси в націонал-демократичному таборі з дискусій переросли в практичну площину. Свідченням цьому стала презентація Арсенієм Яценюком  14 травня на Житомирщині узгоджених кандидатів-мажоритарників від об'єднаної опозиції. Очікується, що незабаром будуть анонсовані кандидати по всій Україні.

Обговорити виборчі питання, зокрема підготовку і участь НРУ у виборах до Верховоної Ради України зібралися члени Крайового Проводу Сумської ОО Народного Руху України.

Голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко повідомив про ситуацію, яка передувала остаточним домовленостям в опозиційному таборі на всеукраїнському рівні, поінформував членів Крайового Проводу про можливу участь НРУ у виборах по мажоритарних округах, мобілізувати сили для активної участі рухівців у виборчій кампанії.

Заступник голови Сумської МО НРУ Роман Матяш повідомив про перебіг Форуму об'єднаної опозиції в Києві та участь у ньому делегації сумських рухівців.

Члени Крайового Проводу Віктор Азаренков ,  Микола Карпенко, Віталій Танцюра висловили свої думки та пропозиції щодо останніх подій в політичному житті України та області.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 590 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. You know what, I'm very much inlicned to agree.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]