05:45
На вулиці Львова у знак протесту вивезли бронетранспортер

21 жовтня Народний Рух України провів попереджувальний рейд на бронетранспортері вулицями Львова. Сьогодні БТР з рухівською символікою бачили у Сихівському районі, а завтра машина курсуватиме вулицями Франківського району.

Як наголосив координатор акції, заступник голови ЛКО НРУ Святослав Шеремета, цим БТРом рухівці символізують спротив діям нинішньої антиукраїнської влади, яка не лише чинить наступ на українську ідею, мову, історію, традиції, але й масово вдається до фальсифікацій виборчого процесу на Львівщині.

"Влада Януковича-Азарова-Табачника-Тігіпка робить все, щоби зачистити опозицію, зачистити все українське, що проросло за 19 років незалежності. Їм заважає те, що важливо нам, - ті цінності, яких вчили нас наші діди та батьки, які ми впитали з молоком матері. Вони хочуть закатати під асфальт українських патріотів, масово фальшують вибори. Але ми цього терпіти не будемо. Народний Рух України, який відстоює інтереси України і Галичини зокрема, намагається показати цій владі, що готовий до всіх дій - від парламентських методів боротьби до мітингів та барикад. Адже розуміємо, що влада намагається захопити останній форпост, яким є місцеве самоврядування", - наголосив Шеремета.

Рухівець переконаний, що українці не сприймуть фальшувань та нав’язування диктатури Кремля, повідомляє прес-служба львівського РУХу.

http://www.zaxid.net/newsua/2010/10/21/185244/

Переглядів: 573 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]