18:49
На Франківщині створено Молодий Народний Рух
У суботу, 13 березня, відбулась установча конференція Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Молодий Народний Рух». Очолив крайову організацію Олег Савка – заступник голови Калуської міської організації НРУ , який до того був керівником Калуського Молодого Руху. Заступниками голови ІФКА МНР було обрано Володимира Тимківа (робота з громадськістю та розбудова організаційної структури) та Юрія Дмитрука (організаційні та кадрові питання). Контрольно-ревізійну комісію новоствореної організації очолив Олег Каленський, голова Болехівської організації НРУ.
Присутнім на конференції було також керівництво ВГО «Молодий Народний Рух» в особі голови Івана Крулька та першого заступника Валерія Веремчука.
Серед запрошених були голова Київського МО МНР Сергій Митрофанський, заступник голови Львівської КО МНР Віктор Пермяков, заступники голови Івано-Франківської КО НРУ Ярослав Яфімчук та Ігор Шумега, член Проводу Львівської КО НРУ Микола Яворський, голова Калуської міської організації НРУ Олег Нижник.
У своєму виступі заступник голови НРУ, голова Всеукраїнського Молодого Народного Руху Іван Крулько закликав всі національно-патріотичні сили об’єднатись для захисту демократичних цінностей, бо тільки об’єднана опозиція зможе ефективно протистояти всім спробам "антиукраїнської кліки" узурпувати владу в державі. Слід зазначити, що Іван Іванович одним з перших після антиконституційного приходу до влади уряду Миколи Азарова подав у відставку з посади заступника міністра сім’ї, молоді і спорту, для того, щоб разом з рештою побратимів - рухівців продовжувати боротьбу в опозиції .
В цьому контексті новообраний голова ІФКО МНР Олег Савка бачить своїм першочерговим завданням розбудову міцної організаційної структури на Прикарпатті, яка буде забезпечувати захист молоді від утисків їх громадянських прав та свобод, мовної та культурної дискримінації, а також буде сприяти формуванню нової національносвідомої демократичної еліти з європейським баченням сучасного становлення України.

Переглядів: 780 | Додав: Lozovytskyi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]