22:27
«Мусимо перемогти в битві за Україну!»
Перший тур президентських виборів в Україні наочно довів, що відсутність політичної консолідації навколо національної ідеї трансформується у загрозу втрати українського обличчя нашої державності. До такого стану спричинилося цілий ряд чинників, серед яких - розбрат між кандидатами з проукраїнського табору, відсутність прозорих діалогів всередині політичної еліти, розгубленість і розчарованість виборців тощо. 

Перший тур став показовим уроком для тих, хто своєю самовпевненістю, байдужістю і політичною недалекоглядністю сприяв виходу в другий тур проросійського кандидата, людини з кримінальним минулим - Віктора Януковича. На сьогоднішній день цей політичний лідер та його команда і світоглядово, і практично представляють інтереси Кремля. Організація Українських Націоналістів (б) всіма наявними ресурсами намагалася не допустити такого розвитку подій. Ми послідовно поборювали комуністичні тенденції і відстоювали ідею об’єднання патріотичних кандидатів, закликали українських громадян в Україні та за її межами проявляти виборчу активність, упереджувати фальсифікації, робити свідомий вибір в ім’я кращого майбутнього держави. Висловлюємо вдячність українським виборцям, які, відгукнувшись на заклик ОУН, не допустили масових фальсифікацій, віддали свої голоси за кандидата-державника і забезпечили нищівну поразку прокомуністичних чинників. 

7 лютого відбудеться другий тур, який і стане вирішальним не лише у визначенні особи нового Президента України, а й у затвердженні стратегічного курсу держави. 

Організація Українських Націоналістів (б) закликає всю українську патріотичну спільноту підтримати українські національні цінності, виплекані віковічними змаганнями українського народу за свободу та задекларовані під час Помаранчевої революції. 

Висловлюючи підтримку курсу на збереження незалежності і соборності України, ми підтримуємо формування ефективної та відповідальної влади, національний протекціонізм в економіці, боротьбу з корупцією, піднесення рівня духовності української нації, відродження української мови та розвиток культури, відстоювання національних інтересів в міжнародній політиці. Ми не повинні втратити здобутків останніх років щодо євроінтеграційних процесів, свободи слова, відновлення національної пам’яті і нашої правдивої історії. 

Провід ОУН (б) закликає усіх активізувати роботу щодо недопущення до влади антиукраїнського клану Януковича. 

Маємо відповідально і мобілізовано підійти до фіналу виборчої кампанії та одностайно відстояти вибір на розвиток України!

Переглядів: 626 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]