15:16
Сергiй Бутенко: "Мета опозицii - повернення Украiни на демократичний шлях розвитку"

9 квітня в приміщенні Бюро аналізу політики відбулася прес-конференція членів Комітету опору диктатурі на Сумщині. Основною метою заходу було інформування до громадськості про прийняту 5 квітня Угоду про спільні дії об'єднаної опозиції Сумщини.

Позицію КОДу перед місцевими ЗМІ представляли: Олександр Лисенко (ВО "Батьківщина"), Микола Клочко ("Фронт змін"), Сергій Бутенко (Народний Рух України).

Розпочав спілкування з журналістами Олександр Лисенко, який розповів про об'єднавчі процеси між опозиційними партіями на всеукраїнському рівні. Микола Клочко, відзначив, що вперше за 20 років Незалежності демократичні сили змогли об'єднатися не просто в єдиний блок, а в єдиний список, вгамувавши власні амбіції.

Сергій Бутенко відзначив, що Угода про спільні дії об'єднаної опозиції Сумщини сприятиме ефективній співпраці у виборчій період, результатом якої має стати усунення режиму Януковича від влади демократичним шляхом.

"Наслідком об'єднання має стати створення спільної програми дій після перемоги і втілення її в життя для повернення України на демократичний шлях розвитку, процвітання країни та зростання добробуту кожної людини. Це і є головна мета", - сказав голова Сумської ОО Народного Руху України Сергій Бутенко.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 545 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]