17:43
Марш ракетних вiйськ i артилерii народився в Сумах

10 лютого  в приміщенні Сумської обласної філармонії відбулася презентація офіційного маршу ракетних військ і артилерії Збройних Сил України у виконанні військового оркестру 27-го Сумського реактивного артилерійського полку.

Автори маршу – сумчани Любов Карпенко, заступник директора Сумської дитячої музичної школи №2 та Андрій Возний, викладач Сумського державного університету.

Їх пісня "Наша артилерія" посіла ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі військово-патріотичної пісні, стройового та похідного маршу та була затверджена Генеральним Штабом Збройних Сил України у якості офіційного маршу ракетних військ та артилерії України.

На урочисту церемонію прибули високі гості зі столиці. Зокрема, генерал-лейтенант, колишній командуючий ракетних військ і артилерії, заступник міністра оборони з озброєння Володимир Терещенко, який виступив з вітальним словом. Авторів маршу також привітала начальник відділу культури та туризму Сумської міської ради Наталія Цибульська. 

В концертній програмі на честь талановитих сумчан прозвучали музичні твори у виконанні артистів Сумської обласної філармонії.

Голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко, вітаючи митців, побажав їм творчого довголіття та завжди повних залів вдячних шанувальників.

Слова Андрія Возного
Музика Любові Карпенко

"Наша Артилерія"

Ракетники-артилеристи
Славу свою здобувають,
Нелегким шляхом тернистим
Збройним Силам престиж набувають.

Військову науку вивчають,
Ветеранів шанують своїх,
Перемоги їхні пам’ятають,
Щоби прикладом стати для них.

Приспів:
Сила ударна і легендарна
Фронтам відкриває плацдарми.
Грізна, вогненна могутня
Артилерія — наше майбутнє!

На подвиги нас надихає,
Гарант перемоги в бою,
Нові горизонти долає,
Стратегію творить свою.

Ми вірим, надіємось, знаєм:
Артилерія наша в строю.
Нас слава козацька єднає,
Вкраїну ми любим свою!

Переглядів: 939 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]