21:15
Логічний розпад ЄСМ
Російське інформаційне агентство Інтерфакс опублікувало повідомлення лідера ЄСМ Павла Заріфулліна щодо розпуску відомої банди «Євразійської Спілки Молоді», про який він оголосив після проведення останнього з'їзду ЄСМ. 

В той же час залишки ЄСМ, що залишилися з О. Дугіним, відкидають твердження Павла Заріфулліна, називаючи його брехливим. Вони зазначають, що «татарина Павла Заріфулліна було звільнено з займаної посади в секретаріаті Міжнародного «Євразійського руху», а документи, печатки ЄСМ та гроші Павло Заріффуллін просто вкрав». 

Також повідомляється, що в серпні 2009 року Павло Заріфуллін заявив про свій вихід з організації, не бачачи сенсу в її діяльності. 

Павло Заріфуллін вбачає в ідеології Олександра Дугіна націонал - соціалістичні підходи, що його, етнічного казанського татарина, не влаштовують. Ще Павло Заріфуллін зробив заяву щодо створення "Руху захисту прав народів" Російській Федерації. 

Олександр Дугін, в свою чергу, зробив заяву, що сумує з приводу вчинку його кращого учня Павла Заріфулліна, але вважає, що «в цій заяві вбачається змореність людини, довгі роки бувшої на передньому плані боротьби за євразійські цінності». 

Українські націоналісти завжди наголошували, що татарин москвину не товариш, а євразійська ідеологія - це інтелектуальне збочення. 

Розмежування казанських татар і росіян в ЄСМ - це перший крок до розвалу Російської Федерації та створення вільної держави Татарстан.
Нагадаємо: найгучнішою акцією ЄСМ на території України було паплюження національних символів на г. Говерла. Після цього завдяки зусиллям Служби безпеки України діяльність ЄСМ-Україна була припинена.
Переглядів: 726 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]