09:02
Юлія Тимошенко вражена брехливими публікаціями сумських "регіоналів"
Виступаючи на прес-конференції в Сумах Юлія Тимошенко прокоментувала публікацію в місцевій газеті "Сумський регіон", в якій стверджувалося, що Тимошенко планує довести до банкрутства і реприватизувати ВАТ "СНВО ім. Фрунзе". 

"Я була шокована, коли мені передали газету "Сумський регіон". Мені сказали, що її роздають на заводі ім. Фрунзе. Це завод, який не просто для мене є знаковим, - це флагман машинобудування", - сказала прем'єр. 

"Я завжди ставилася з великою повагою до заводу, де працював генеральним директором Володимир Лук'яненко, який багато років був моїм другом", - заявила Тимошенко, повідомляє Інтерфакс. 

"У цьому виданні я прочитала: "Тимошенко: "Знищу Лук'яненка". Прем'єр-міністр назвала Володимира Лук'яненка своїм ворогом №1 в Сумській області і пообіцяла довести до банкрутства і приватизувати очолюване ним підприємство", - сказала вона. 
Такої колосальної махрової брехні, яка розповсюджується на СМНВО ім. "Фрунзе" , я в житті ніколи не бачила. Я зрозуміла, що мафія, олігархи повертаються через брудні  публікації" - заявила прем'єр-міністр.

Як відомо, голова наглядової ради ВАТ "СМНВО ім. Фрунзе" Лук'яненко на президентських виборах є довіреною особою кандидата в президенти Віктора Януковича. 

СНВО ім. Фрунзе входить до групи "Енергетичний стандарт", яку контролює російський бізнесмен Костянтин Григоришин.

Переглядів: 646 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]