16:56
Янукович розпродає Україну: російський флот залишиться в Криму ще на 25 років

Президент України Віктор Янукович продовжує розпродаж  України і її національні цінності і інтереси. 

Віктор Янукович і Дмитро Медведев підписали міждержавну угоду про продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського Флоту Росії на території України.

В обмін на це, згідно з угодами, які підписали Янукович і Медведєв, Україна отримає знижку на ціну на газ у розмірі 100 доларів у разі, якщо ціна на газ буде більше 330 доларів за тисячу кубометрів, або знижку 30% від суми контракту, якщо ціна буде нижче 330 доларів.


Переглядів: 713 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
  1. nrusumy

    Треба робити так як в Киргизії. Хай Янику в Кремлі кабінет виділять.

  1. Зверніть увагу - на 25 років після 2017, тобто 2042. ЧФ піде з України 2017 і крапка. В інакшому випадку - ганьба нам як державі. Дії пРЕЗИДЕНТА - це реально просто "дерибан" України. Річ йшла про встановлення прозорих відносин щодо ціни на газ, а не обмін "це вам, а це нам". Тим більше що умови домовленості свідчать про те, що нас ще раз кидонули. За дислокацію іноземних військ на території держави світові стандарти передбачають гарну винагороду + світова ціна за транзит газу + зменшення енергоємності виробництва (половина тепла, який дістаємо за рахунок газу і інших ТС, йде на підігрів атмосфери), і Україні не страшна була б ніяка ціна на газ. Зараз влада вирішила, що нижча (не низька) ціна на газ - атрибут їхнього успіху. Невже пересічний громадянин, котрий платить за газ нехай навіть декілька десятків гривень, відчує ці зміни в обмін на зраду інтересів держави? Невже газ забирає половину сімейного бюджету? Якщо ні, то може попросимо владу залишити все як є? ЧИ ВСИЛАХ УКРАЇНА ПЛАТИТИ ЗА СЬОГОДНІШНЬОЮ ЦІНОЮ В ОБМІН НА ТЕ, ЩО ЧФ ПІДЕ 2017 РОКУ?

  1. Шановні, що робити ?! як зберегти Україну, вони ж відірвуть Крим, і можливо не тільки. Що робити ?! Не навиджу Януковича і Росію !Загарбники! Якщо буде війна піду в перших рядах - я не хочу газу ціною власного дому!

  1. Kucherman

    Все...Втратили можливість позбавитись російського чорноморського флоту! Тепер москалі відірвуть в нас Крим!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]