00:35
Як хитрий Чмир від дебатів втікав
Як повідомляє сумська інтернет-газета "Сотня", керівник Сумського обласного штабу В. Януковича Юрій Чмир одноосібно взяв участь у запланованих дебатах в ефірі радіо «Слобода-FM», ввівши в оману не лише обласний штаб Юлії Тимошенко, але і сумських журналістів.

Зокрема, ще за декілька днів до другого туру виборів Президента України, на запрошення редактора радіо «Слобода - FM» Андрія Тарнаруцького народний депутат України, керівник Сумського обласного виборчого штабу Юлії Тимошенко Володимир Полохало погодився взяти участь у дебатах з Ю. Чмирем 7 лютого о 21.00. Натомість, лідер «регіоналів» своєї згоди на такі дебати не дав. З огляду на це, близько 19.00 7 лютого редактор радіо «Слобода-FM» Андрій Тарнаруцький повідомив, що без участі представника Януковича дебати втрачають сенс, і запланований ефір не відбудеться. 

В результаті, маючи тверде переконання у відсутності в студії радіо «Слобода-FM» народного депутата України Володимира Полохала, керівник штабу Януковича Ю. Чмир приїхав до студії і одноосібно виступив в ефірі. Відтак, завдяки нехитрій комбінації «регіоналів», сумчани знову не змогли порівняти програми, потенціал, аргументи керівників штабів Юлії Тимошенко і Віктора Януковича, а змушені були слухати «сольний виступ» Юрія Чмиря з безпідставними інсинуаціями на адресу Юлії Тимошенко.

Переглядів: 687 | Додав: Lozovytskyi | Теги: Чмир, Вибори 2010, Партія регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]