13:09
ГОЛОВНІ ПРИЧИНИ, ЧОМУ ЯНУКОВИЧ НЕ МОЖЕ БУТИ ПРЕЗИДЕНТОМ

1. Зек-Президент – ганьба для України 
Янукович був двічі засудженим за кримінальні злочини – за крадіжку та розбій. Жодна країна світу не має глави держави з подібним минулим. Лідер жодної цивілізованої країни не сприйме за рівного собі президента з такою біографією. Українська мрія - це рівноправне членство у сім’ї успішних європейських народів. Янукович–президент - перешкода для такої мети.
2. Кримінальне минуле та сьогодення Януковича – основа його майбутньої політики
Янукович не втратив кримінальних зв’язків, які здобув під час своїх ходок на зону. «Українська правда» нещодавно написала, як Янукович гуляв на весіллі в доньки відомого кримінального авторитета Юри Єнакіївського. Після його можливої перемоги боси кримінального світу, хрещені батьки та злодії в законі почнуть керувати Україною. На Донеччині вони вже зараз змогли запроторити на вісім років до в’язниці автора книги «Донецька мафія», в якій викрито всі діяння Януковича та його кримінального оточення на Донеччині. Янукович як президент не буде боротися з корупцією, ніколи не зробить українські еліти і громадян рівними перед законом, не буде зацікавлений в реформуванні правопорядку та судової системи.
3. Звичка красти залишилася на все життя: крав, краде й красти буде
Ходки на зону – то не безневинні помилки молодості Януковича. Звичка красти залишилася в нього на все життя. Кожний прихід Януковича до влади знаменувався масштабними крадіжками народної власності. Під час першого прем’єрства в 2004 році він вкрав «Криворіжсталь» – держава втратила 20 мільярдів. Під час другого перебування на посаді Янукович поцупив найбільшу енергетичну компанію Східної України – «Дніпроенерго», обчистивши державу на 10 мільярдів. Тоді ж вкрадено нафтогазоносний Чорноморський шельф із запасами для України на 35 років уперед. Зрозуміло, що на посту Президента Янукович крастиме так само, як він це робив на посаді Прем’єр-міністра.
4. Україна перейде у власність Януковича та його «людей»
Своє життя Янукович покращив ще вчора. Він привласнив державну резиденцію «Межигір’я» зі 140 гектарами дорогоцінної київської землі вартістю півтора мільярди доларів. Тепер феодал-латифундист Янукович жирує в маєтку розміром із князівство Монако та вчетверо більшому за Ватикан. Збереження цієї власності – головний мотив участі Януковича у виборах. Програє – його змусять повернути вкрадене державі. Виграє –за допомогою президентської влади лише примножить свої володіння. Його „люди” давно очолюють списки найбагатших осіб не лише України, але й всієї Східної Європи.
5. Янукович довів свою неспроможність, будучи при владі на Сході та Півдні України
Партія регіонів – не опозиція. Вона має всю повноту влади в десяти областях України – від Харкова до Криму. Мери міст і сільські голови, місцеві ради, губернатори, суди, прокуратура, фабрики, заводи, базари – усе формальне й неформальне життя тут контролюється Партією регіонів. Застаріла економіка, безгосподарність, корупція, кримінальний «бєспрєдєл» – ось як Янукович урядує на Півдні та Сході. Південний Схід – беззаперечний лідер України за рівнем туберкульозу, наркоманії, алкоголізму та СНІДУ. Усе це вирок безроздільному пануванню партії Януковича. Якщо Янукович переможе, завтра в такій ситуації опиниться вся Україна.
6. Янукович – маріонетка в руках олігархів
Партія регіонів – втілення влади олігархів. Янукович буде слабким президентом через залежність від олігархів. Вже неодноразово газовий магнат Фірташ та інші нав’язували йому свою волю. Аналітичний центр „Політична думка” нещодавно провів опитування експертів, які дійшли висновку, що найменш бажаним для олігархів було б президентство Тимошенко, а найбільш зручними президентами для себе олігархи вважають Ющенка або Януковича.
7. Янукович – слабак та безвідповідальний боягуз
Коли в Україну прийшла світова криза, Янукович злякався взяти на себе будь-яку відповідальність за боротьбу з нею. Він відмовився від наполегливих пропозицій увійти до Уряду та приєднатися до протидії світовій кризі. Натомість Янукович щосили заважав Уряду боротися з кризою. Він не подав жодної антикризової пропозиції, блокував Верховну Раду. Потім ініціював нищівні для фінансової системи держави закони. Тепер цей дезертир та тиловий пацюк цинічно критикує тих, хто, мовляв, не так воював на фронті боротьби з кризою.
8. Зек не може бути Верховним головнокомандувачем
Згідно Конституції України, Президент є Верховним головнокомандувачем Збройних Сил. Засуджена людина, яка й дня не була в армії, не може керувати військом, міліцією, СБУ й розвідкою. Януковича через судимості не взяли навіть до Радянської армії, а тепер він з такою біографією пхається в президенти. Згідно опитувань громадської думки, майже 60% громадян України вважають, що людина з судимостями як у Януковича не має морального права претендувати на посаду Президента. Невже із 36 мільйонів дорослих громадян ми не можемо вибрати людину, яка не сиділа? 80% кажуть, що не віддали би власної дитини в дитячий садок чи школу, де вихователем чи вчителем працювала би людина з двома судимостями, хай навіть і в далекому минулому.
9. Януковича підтримують одіозні українофоби
Великий ненависник України, російський політик, який постійно закликає відділити Крим від України, – один із лідерів правлячої партії «Єдина Росія» Костянтин Затулін офіційно підтримав Януковича як кандидата на виборах. У команді Януковича сконцентровані головні українофоби, для яких в Україні ненависним є все те, що відрізняє її від Росії.
10. Янукович позбавить Україну енергетичної незалежності
Янукович знову виступив за передачу української газотранспортної системи під зовнішнє управління Росії та вкотре висловився за приєднання України до Єдиного економічного простору, в якому, як відомо, домінує та командує Росія. Вибір між Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем – це цивілізаційний вибір: це вибір між подальшою інтеграцією до Європи та перетворенням України на частину євроазійського співтовариства. Віктор Янукович – це сателіт Москви. Ми голосували за незалежність, невже ми хочемо перетворитися на російську провінцію? Невже ми хочемо, щоб наші діти воювали у Чечні, Південній Осетії – а це можливо, за умов введення подвійного російсько-українського громадянства, як пропонував Віктор Янукович?
11. Янукович «визволить» Україну від української мови
Янукович таки запровадить російську як другу державну. Подібну акцію на початку 90 – тих провели в Білорусії. Сьогодні там практично зникла білоруська мова. Отже, надання російській мові статусу другої державної витіснить українську з усіх сфер громадського життя. Це доведено на прикладі сусідньої Білорусі, де запроваджений Лукашенком державний статус російської просто-напросто добив білоруську. Обрання президентом лідера Партії регіонів – це подальший розкол країни. Це поступове знищення незалежності, деградація української мови та культури.
 
Андрій Стрілець
Переглядів: 642 | Додав: nrusumy | Теги: Вибори 2010 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]