14:49
Геннадій Мінаєв: Сумські регіонали дестабілізують ситуацію в місті

Я особисто, відповідні підрозділи виконавчого комітету Сумської міської ради – за моїм дорученням, уважно і ретельно вивчили всі обставини, що викладені у зверненні народного депутата України Андрія ДЕРКАЧА до керівників правоохоронних органів Сумської області, щодо завищених тарифів на послуги з теплопостачання в місті Суми та дійшли висновку, що немає жодних об’єктивних підстав вважати, що ці тарифи як для ТОВ "Сумитеплоенерго", так і Дирекції "Котельня Північного промвузла" ВАТ "СМНВО ім. М.В. Фрунзе" є економічно необґрунтованими.

Жодних системних зауважень щодо якості послуг, наданих підприємствами, до міської влади від громади міста протягом останніх двох років не надходило. Таким чином, особисто у мене як у міського голови міста Суми немає претензій до теплопостачальних організацій. Я маю сміливість, навіть, стверджувати, що Суми – це місто, в якому саме стабільне теплозабезпечення серед обласних центрів України, а гаряче водопостачання просто краще, причому за одним з найнижчих тарифів в Україні. Я ціную зусилля постачальників тепла та гарячої води щодо надійного виконання своїх зобов’язань перед споживачами і налаштований на плідну співпрацю в інтересах громади міста. Особливу увагу я приділяю співпраці з К.І.Григорішиним як головним власником найбільшого підприємства в місті, котре є містоутворюючим підприємством – підприємством, що надає робочі місця кожній третій родині міста та тепло у кожну третю квартиру міста.

Більш того, я чудово розумію, що адміністративне волюнтаристичне зниження тарифів на послуги з теплопостачання, яке вимагає народний депутат Андрій Деркач, неминуче призведе до збитків обох підприємств. Як наслідок, – різке погіршення якості послуг, або повний колапс у системі теплозабезпечення міста в розпал опалювального сезону.

Стверджую, що члени Сумського осередку Партії регіонів за вказівкою народного депутата України Андрія Леонідовича Деркача дестабілізують ситуацію в місті Суми, оскільки їх пропаганда навколо тарифів призвела до різкого зниження платежів населення за комунальні послуги. Упродовж останніх трьох тижнів такими діями руйнується стабільність роботи теплоенергетики міста, підривається довіра населення, яку тяжкою працею заслужили наші теплоенергетики протягом двох минулих опалювальних сезонів, у ході яких не було жодного зриву, навіть у ті тижні на початку 2009 року, коли місто залишилося практично без газу.

Така власна ініціатива народного депутата України Андрія Леонідовича Деркача шкодить іміджу лідера Партії регіонів, оскільки тарифи на теплозабезпечення для підприємства, яке очолює довірена особа Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА, є найвищі у місті, хоча й, безумовно, економічно обґрунтованими.

Із сайту Сумської міської ради

Переглядів: 629 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]