22:36
ЄНП закликає демократичні сили підтримати Юлію Тимошенко у другому турі
Президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс привітав Юлію Тимошенко з проходженням у другий тур виборів Президента України, який відбудеться 7 лютого 2010 року.

"Від імені ЄНП я вітаю Юлію Тимошенко з успіхом у першому турі президентських виборів! Я вірю, що сьогодні створено надійний фундамент для переконливої перемоги Юлії Тимошенко у другому турі", – наголошує Вільфред Мартенс.

"Пані Тимошенко продемонструвала яскравий приклад сучасного лідерства, відповідальності і політичної мужності. Здатність зберігати гідність, незважаючи на тиск, – це якість справжнього державного діяча", – зазначив Вільфред Мартенс.

Європейська народна партія висловила свою підтримку Юлії Тимошенко в другому турі президентських виборів в Україні, оскільки "вона є єдиним демократичним і проєвропейським кандидатом".

"Саме тому Європейська народна партія закликає всі демократичні сили України та партнерів ЄНП в Україні об'єднатись і підтримати Юлію Тимошенко, щоб завадити поверненню до влади політичних сил минулого, зберегти ідеали "помаранчевої революції" та відкрити новий європейський шлях для України", – йдеться у листі.

Крім того, ЄНП закликала всіх кандидатів у Президенти від демократичних сил, які брали участь у першому турі, не залишатись осторонь та об'єднати свої зусилля задля перемоги демократії в Україні.

"Перемога Юлії Тимошенко в другому турі – це перемога європейського вибору та європейських цінностей в України. Це перемога Європи і європейських цінностей", – заявив Вільфред Мартенс.

Як відомо, є членами великої родини ЄНП є три українських партії: Народний Рух України, ВО "Батьківщина" та "Наша Україна". На сьогоднішній день Європейська народна партія включає в себе 74 партій-членів з 39 країн, 13 голів урядів країн-членів ЄС та 7 голів урядів країн, які не є членами ЄС.

Переглядів: 635 | Додав: Петрович | Теги: Вибори 2010 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]