15:59
В Буринi регiонали з комунiстами вирiшили поборотися з депутатом-рухiвцем

Складно владній фракції та їх прислужникам в м. Буринь боротися проти опозиційного депутата. Особливо, коли для цього немає жодних аргументів і обґрунтованих фактів. Тому доводиться вдаватися до епістолярного жанру як зробили це депутати Буринської районної ради Білоус (Партія регіонів) та Старосвєт (КПУ), які написали сердитого листа до міського голови Жука із абсурдними скаргами на голову Буринської РО НРУ Валерія Баранова та з вимогами звернутися до комісії з депутатської етики та погрозами позбавлення його депутатського мандата.

Наводжу сканований текст цього шедеврального звернення:

Користуючись нагодою, звертаюся до шановних депутатів Буринської районної ради з певними коментарями і роз’ясненнями.

"Використання мандата в особистих цілях" - це те, що роблять ваші однопартійці у Верховній Раді. Наприклад, це тоді, коли народний депутат України Рінат Ахметов, який лише кілька разів відвідав засідання Верховної Ради всупереч нормам Конституції займається підприємницькою діяльністю. Або народний депутат України Петро Симоненко, який володіє ділянкою землі в с. Горенка Київської області площею 1, 37 га та вартістю близько 1,5 мільйони доларів США. Навіть не згадую те, що своїм способом життя Петро Симоненко, паплюжить пам'ять Володимира Ілліча Леніна та Йосифа Віссаріоновича Сталіна.

Але повернімося до Бурині. 23 серпня 2012 року, під час відзначення Дня державного прапора члени Партії регіонів не винесли жодного (!) Державного прапора, а лише партійні. Наявним був той факт, що для регіоналів партійна символіка має вищу цінність за національну. Свою думку  з цього приводу, користуючись ст. 34 Конституції України, висловив Валерій Баранов.  Я не  буду звертатися до Буринського міського голови з проханням роз’яснити авторам звернення положення цієї статті, а пропоную їм зробити це самостійно. Зазначу лише, що вона гарантує кожному вільне вираження своїх поглядів і переконань. Дійсно, Валерій Баранов, є депутатом Буринської міської ради, про що повідомив у своїй розмові з гр. Білоусом. Звісно прикро, що після цього діалогу у регіонала сталося різке погіршення самопочуття. Раджу керівнику місцевої партійної організації залучати на масові заходи більш морально стійких і фізично загартованих партійців.

Мене безумовно тішить той факт, що в програмі та статуті КПУ "не передбачено проведення заходів у формі голодоморів та репресій". Однак в статуті зазначено, що вона є "спадкоємицею ідей і традицій Комуністичної партії України, що діяла до незаконної заборони у серпні 1991 року". Цілком очевидно, що три проведених голодомори та роки репресій в часи перебування при владі комуністів на території України теж можна розцінювати як трагічну традицію, що може повторитися у разі повернення комуністів до влади. Тим паче, що "спадкоємці" і досі не покаялися за злочини своїх "спадкодавців".

За фактом "вандалізму по відношенню до пам'ятника В.І. Леніна" правоохоронними органами проводилася не тільки перевірка, а й обшуки в буринських рухівців. Однак жодних доказів вчинення ними злочину знайдено не було. Дійсно, Народний Рух України, вважає, що з метою недопущення подальших актів вандалізму необхідно прибрати з центральних площ міст символи тоталітарного минулого, які розколюють суспільство, на чому і наголосив Валерій Баранов.

Я пишаюся, що до діяльності сайту "Рідне місто Буринь" мають відношення рухівці. А те, що наявність вільного джерела інформації в районі дратує місцеву владу, свідчить про його ефективність.

Я пишаюся, що Валерій Баранов очолює Буринську районну організацію Народного Руху України, а під його керівництвом на місцевих виборах  осередок Руху підтримало 4.5% виборців, що для Сумщини є непоганим результатом.

Я пишаюся, що громада довірила Валерію Баранову представляти свої інтереси в міській раді.

Народний Рух України, в тому числі за допомогою своїх народних депутатів, зробить все можливе для захисту рухівців в Бурині від цинічних брехливих звинувачень і наклепів.

Слава Україні!

Голова Сумської обласної організації Народного Руху України,

помічник-консультант народного депутата України Бориса Тарасюка

Сергій Бутенко

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 723 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
  1. Против правды не попреш, видим, слышим и боимся? А Валерий НЕТ! Взгляды у нас немного разные но ОН МОЛОДЕЦ! а что касается комуняк - то время неумолимо сокращает их поголовье, так что плодовитость Симоненка им не поможет!

  1. Молодець Сергій! Гідна відповідь україножерам.

  1. DeZdemon

    Героям Слава!
    Дякую Сергію за підтримку нашого голови Валерія та нашого сайту "Рідне місто Буринь"! Разом переможемо, а по одинці - ні. Ми пишаємося, що ми Рухівці! Дай нам Боже сил добитися Вільної України, без регіАналів та комуняк.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]