19:36
АнтиТабаччина шириться (фото)

16 березня "АнтиТабаччина" поширилась у стінах Машинобудівного коледжу СумДУ. Незважаючи на те, що за активного "сприяння" адміністрації коледжу інформаційні листівки не вдалось розмістити на дошці оголошень, агітаційний матеріал роздавався студентам активістами патріотичного руху, при цьому багато інформаційних бюлетнів були залишені у всіх доступних для студенства місцях в Машколеджі. Не залишився осторонь і педагогічний колектив - деякі викладачі поставились схвально до дій юних патріотів. Своє "геть"  новоспеченому Міністру мовчки висловлює навіть залізобетон - агітки із проханням залишити посаду були розклеєні на стовпах біля коледжу.

АнтиТабачницькі листівки  розповсюджені та розміщені на дошках оголошень в Сумському державному педагогічному університеті ім. Макаренка. 

Спроба розклеїти листівки на стовпах біля гуртожитків та університету закінчилася для активістів Молодого Народного Руху півгодинним спілкуванням з представниками муніципальної міліції. Члени МНР ознайомилися із положенням про благоустрій м. Суми і зобов'язуються надалі його дотримуватися. 

Від сьогоднішнього дня закликаємо учасників і прихильників АнтиТабачної кампанії не розклеювати інформаційні матеріали у заборонених для цього місцях. Будьте законослухняні та ввічливі!





Переглядів: 1079 | Додав: nrusumy | Теги: Машинобудівний коледж СумДУ, СДПУ ім. Макаренка, Молодий Народний Рух, АнтиТабачна кампанія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 13
  1. Ну до речі про боротьбу на два фронти... Є багато документів про боротьбу бійців УПА з німцями. Як в німецьких джерелах так і в радянських і українських. Бійці УПА вбили відомого керівника "СА" - Лютце за яким сумувала еліта Рейху. Є багато свідчень і доказів боротьби УПА і Вермахту. Ну, що і казати. Кому цікаво, хто хоче дізнатися правду - почитає, узнає. Хто ні так ні, що пиши, що не пиши все одно нічого не доведеш. Риторичне питання: Якщо не було боротьби ОУН-УПА з німцями то чому тоді Бандера сидів в концтаборі Закзенгаузен? А його братів закатували в Освенцемі? Чому німці націоналістів нищили тисячами?

  1. Немає жодних данних відносно втрат Вермахту від УПА.
    Боротьба на два фронти - міф. Сидіння у схронах не є боротьбою.

  1. Kucherman

    Взагалі ваш коментар не по темі! Але цікаво, а ви бачили документи верхмату? Не думаю, що ви маєте вах оцінювати діяльність УПА.

  1. Kucherman

    Мені завжди було цікаво - чому в Росії патріоти, а у нас "нацикі", "бандерлоги" і тд.? Але тепер я знаю відповідь - їм просто завидно, що в ті часи у них не було такої повстанської армії, яка протистояла фашизму і більшовизму одночасно! Пішли ви під три чорти! Прихвостні московські, окупанти без роду без племені! Вам нас не здолати, бо ми майбутнє України, а ви його темне минуле! Бо козацькому роду - нема переводу! З нами правда, з нами сила , з нами Бог!
    "Український націоналізм - це найповніший, найглибший і наймогутніший вияв українства, найкращих і найсильніших поривів українського духа, українського серця, думки й історичної волі" - Максим Орлик
    Слава Україні - Героям Слава!!!

  1. Admin, у нациков вроде вас отсутствует понятие морали? Какого хрена ты выкладываешь личную информацию пользователей?

    Так что идите завтра, махайте тряпками против Табачника, исполняя Юлькины бзики.

  1. Це Вам не розважальний портал чи сайт анонімних маразматів. Вся ваша мораль виражена в тому коментарії.

  1. Kucherman

    Раз нечисть переймається значить все у нас вийде! Слава Україні!

  1. так..комент жах!!
    автора вбити мало!! і живуть же такі...

  1. Жида табачника нужно гнать в три шеи из кресла и это однозначно. Руководить Украиной должны иметь право, только этнические украинцы или украинцы по духу, а не жиды типа герман, колесникова, табачника. Но мы украинцы должны бороться не только с одной персоной жидом табачником, а и всей этой жидокацапской системой навязанной нам такими холуями кремля, как ВаФлЯ, временно занимающий пост президента Украины. Я, буду рад, если табачника пристрелят.

  1. Большинство - это всего лишь 3 процента и то с фальсификациями. А по-поводу шахтеров - вчера приехал родственник знакомых (кстати ярых приверженцев Хама) из Красного Луча, шахтер. Сказал, что при Юльке шахты работали в три смены, когда пришел Овощ - сразу закрыли. Приехал искать работу в Киеве.

    "Мы русские, здесь живём и это наша земля".
    Поналазила шваль на очищенные земли после Голодомора. Но ваше время истекло. Скоро портки вонючие будете терять, драпая в свою гнилую Рашу.
    СЛАВА УКРАЇНІ!!! МОСКАЛЯМ СМЕРТЬ!!!

  1. Бандеровские подонки, не указывайте, нам, каким языком нам разговариватьи хватит навязывать нам украинский язык" (придуманный поляками). На выборах за Виктора Фёдоровича Януковича проголосовало большинство населения Украины (промышленно развитая восточная часть). Вы кормитесь за счёт шахтёров и металлургов и если вам не нравится, убирайтесь в свою Америк, а мы не позволим, чтобы нас рассорили с Россией. Мы единый народ, а понятие "Украина" придумали поляки, чтобы раздробить Русь. Мы русские, здесь живём и это наша земля, и вам, бандеровским, фашистским недобиткам не удастся разделить русский народ (часть которого проживает на территории государства Украина). И не думайте, что вы сильнее нас. Придёт время и вся бандеровская, униатская фашистская нечисть будет разгромлена. "Россия, Украина, Белорусь- это вместе Святая Русь" (св.преп.Лаврентий Черниговский 1868-1950). Слава Отцу и Сыну и Святому Духу и ныне и присно и во веки веков! Аминь.

  1. Петрович

    От і коментарі не забарилися. Маразм крепчает. Пропоную зберегти це повідомлення як зразок.

  1. УВАГА!!! Інформація про автора цього вражаючого коментарію, у кого є бажання, думаю можете відповісти: г.Конотоп (Конотопская епархия, Сумская область).
    Имя: Сергий
    Email: gruppa@inters.com.ua
    IP 193.202.118.168

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]