14:24
Андрій Рибалко: Українська молодь не хоче, щоб обличчям України стало обличчя Януковича

Виступаючи перед учасниками Сумського обласного молодіжного форуму "За чесні вибори! За демократичну Україну!" голова Сумської обласної організації ВГО "Молодий Народний Рух" Андрій Рибалко закликав молодь віддати свій голос за Юлію Тимошенко.
"Ми живемо у вирішальний момент. На наших очах твориться доля України і ми виступаємо її творцями. Від нашого вибору залежить майбутнє держави на найближчі 5, 10 а то й більше років.
Україна на роздоріжжі. В другий тур вийшли два кандидати з протилежним світоглядом. Вибір стоїть не тільки між особистостями, а й між розвитком і регресом; утвердженням демократії і авторитаризмом, європейським розвитком і роллю "молодшого брата".
Сьогодні реальну можливість прийти до влади має кандидат, який декларує федеральний устрій України, спеціальний статус російської мови, продовження базування Чорноморського Флоту РФ. Здобутки двох десятиліть незалежності можуть бути втрачені за лічені роки. Обов'язок кожного патріота захистити український вибір.
Вже зараз команда Януковича не гребує жодними засобами для досягнення мети: починаючи від підкупу виборців, закінчуючи погрозами та тотальним пресингом, як наприклад, на заводі "Фрунзе". Якщо вони дозволяють собі робити це, будучи в опозиції, можемо уявити, що станеться, коли вони прийдуть до влади.
Наведу ще один кричущий приклад: 29 січня в Донецьку молодіжними організаціями планувалось проведення смолоскипної ходи в пам'ять про Героїв Крут, які у 1918 році загинули, захищаючи Україну. За годину до її початку в різних кінцях міста були затримані лідери молодіжних організацій як би за підозрою у крадіжці мобільного телефону. Вже у відділку організаторам повідомили, що проведення акції заборонено судом. На місці збору працівник міліції проводили затримання всіх, кого можна було запідозрити в участі в акції. Все це відбувалося на радість комуністів і вітренківців, які стояли поруч. Їх звісно ніхто не затримував.
Такі методи вже зараз застосовуються в Донецьку, де вся влада знаходиться в руках Партії регіонів. Вже через рік вся Україна може перетворитися на Донецьк.
Тому молодь не хоче, щоб в Україні панували люди, які не цінують і не пам'ятають власної історії. Молоде покоління хоче мати такого лідера держави, за якого не буде соромно перед світом, який не плутає назви країн та імена відомих поетів. Ми не хочемо, щоб обличчям України стало обличчя Януковича.
Молоді потрібен лідер, який зможе гідно представляти Україну на міжнародній арені. Якого поважає міжнародне співтовариство. Юлія Тимошенко послідовно відстоює європейський вибір України. Про її підтримку вже заявила Європейська народна партія.
В першому турі кожен зміг проголосувати за того політика, який подобається найбільше. В другому ж турі потрібно думати не про сентименти і не про особисті амбіції, а про долю України. Не прийти на вибори – значить довірити свій вибір іншим. Проголосувати проти всіх – дозволити перемогти антиукраїнським силам. 
Молодий Народний Рух підтримував Юлію Тимошенко в першому турі і закликає всі патріотичні сили, національно свідому молодь зробити це в другому турі. 
Вибір 7 лютого залишатиметься на совісті кожного з нас.", - сказав Андрій Рибалко.


Переглядів: 592 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]