23:04
20 рокiв по тому...

1 грудня 2011 року виповнюється 20 років з дня проведення референдуму, на якому народ сказав "так" Акту про Незалежність України.

Результати референдуму були цілком передбачувані: після розпаду СРСР історичні рішення ухвалила Верховна Рада - підтримала Акт про незалежність та ухвалила низку законів незалежної країни. Грудневий референдум остаточно легітимізував Україну як самостійну державу.

Цього дня в приміщенні "Бюро політичних досліджень" в Сумах відбулося засідання круглого столу на тему: "20 років референдуму. Перемоги та поразки ".

В дискусії взяли участь учасники тих подій, а також громадські діячі і політики краю, які говорили про те, чи справдилися сподівання громадян України, які віддали понад 90 відсотків голосів "за" Акт про Незалежність.

У своєму слові голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко подякував всім, хто в ті роки доклав неймовірних зусиль для відновлення Незалежності України, а сьогодні прийшов аби проаналізувати події 20-ти річної давнини, обговорити помилки, зробити висновки та передати молодому поколінню неоціненний приклад мужності і патріотизму у відстоюванні довічноїї мрії українців – бути господарями на своїй власній землі.



Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 599 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]