15:33
Борис Тарасюк: Завдяки депутатам – рухівцям у стінах Верховної Ради було утворено Демократичну коаліцію
, Голова парламентського комітету з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк 4 липня відвідав м.Суми і взяв участь у святковому концерті з нагоди відзначення 20 річниці заснування Народного Руху в області. У своєму виступі в залі Сумської філармонії він зазначив, що завдяки депутатам – рухівцям в стінах українського парламенту було утворено парламентську коаліцію.

«Українська влада визнає досягнення і внесок Народного Руху в творення Української Держави. Як відомо 13 березня цього року Президент України Віктор Ющенко видав указ на честь річниці заснування Народного Руху України за перебудову, а 25 червня народні депутати Вячеслав Коваль, Олександр Чорноволенко, Борис Тарасюк внесли і добились прийняття Верховною Радою постанови про відзначення 20 річниці заснування НРУ. У цій постанові є багато корисного, і правильного. Одним з головних її пунктів є те, що в столиці України на одній з центральних площ буде встановлено монумент і названо на честь НРУ», - сказав Голова парламентського Комітету з питань європейської інтеграції.
 
Борис Тарасюк нагадав присутнім, що саме завдяки депутатам – рухівцям в стінах українського парламенту було утворено парламентську коаліцію. «Ми, рухівці, повинні зробити все, щоб та мета якою жив і за яку боровся Вячеслав Чорновіл – побудова Української Держави, стала реальністю», - заявив політик.
 
Також Голова НРУ нагородив почесними відзнаками Володимира Коваленка, Миколу Лісного, Михайла Скорика, Івана Коваленка, Едуарда Москаленка, Станіслава Хуторного, Катерину Білолюбську, Вячеслава Семенка, Олександра Довгаля, Людмилу Реву, Михайла Котильва та інших.
 
За матеріалами офіційного сайту Народного Руху України  http://nru.org.ua
Переглядів: 744 | Додав: Жульєн | Теги: Голова Народного Руху України, м.Суми, 20 річниці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]