15:27
Борис Тарасюк: Народний Рух України є дороговказом для українського суспільства
Голова Народного Руху України, Голова парламентського комітету з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк 4 липня відвідав м.Суми і взяв участь у святковому концерті з нагоди відзначення 20 річниці заснування Народного Руху в області. У своєму виступі в Сумській філармонії Голова Народного Руху відзначив, що Народний Рух України став лідером об’єднання нації в процесах державотворення.

«350 років тому наші славетні предки перемогли ворога, який прийшов з півночі грабувати і знущатися над українцями та нашою землею. Саме під Конотопом ми перемогли ворога і показали, що українці можуть об’єднуватися заради спільної мети, заради того, щоб боронити нашу землю, мову, культуру. На жаль перемога під Конотопом не привела до остаточної перемоги українців і Україна в результаті битви під Полтавою втратила незалежність на декілька століть. Не зважаючи на це, я хочу сказати, що ми повинні сьогодні робити висновки з нашої історії. Ми здобули перемогу в 2004 році, коли разом об’єдналися всі національно – демократичні сили навколо кандидата Віктора Ющенка і ми перемогли. Але ми багато розгубили за ці чотири роки», - відзначив лідер Руху.
 
Борис Тарасюк переконаний, що сьогодні націонал – демократи воюють один проти одного. «У 1989 році з’явився Народний Рух і його поява стала важливою подією. НРУ повів всіх патріотів на злам комуністичної системи, партія стала лідером об’єднання нації в процесах державотворення. Для цього варто згадати ланцюг єднання 1991 року. НРУ запропонував суспільству програму державотворення. Проте інтелектуальним здобутком Руху скористалась комуністична партноменклатура. Для Народного Руху Україна - понад усе! Для Народного Руху України святим є тримати слово, яке він дав українському народу! На сьогоднішній день в теперішніх реаліях Народний Рух України є дороговказом для українського суспільства», - констатував політик.
 
За матеріалами офіційного сайту Народного Руху України  http://nru.org.ua
Переглядів: 751 | Додав: Жульєн | Теги: Борис Тарасюк, Голова Народного Руху України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]