15:51
Послідовники Великої Ідеї

Ідея існує доти, поки є її послідовники. Лише Велика Ідея здатна століттями вести за собою мільйони людей. Ця Національна ідея вела князівських дружинників прибивати щити на ворота Царгорода, козацьких ватажків у криваві бої, українських повстанців у ліси Волині і Галичини, дисидентів у тюрми Пермі і Мордовії, рухівців на зламі 80-х і 90-х здобувати Україні незалежність. І ось вже у самостійній державі народ-лось нове покоління українців, яке, наслідуючи приклад попередників, готове присвятити життя служінню Україні, докласти всіх зусиль для розбудови могутньої, заможної, успішної держави. Ця молодь поділяє націонал-демократичну ідео-огію Народного Руху України.
Коли у 1999 році виникла Всеукраїнська громадська організація "Молодий Народний Рух", Сумський 
 обласний осередок Молодого Руху став однією зперших її регіональний організацій. Ось уже більше 10 років сумські молодорухівці тримають патріотичний форпост на теренах Східної України. Ми плече до плеча стали із старшими побратимами у відстоюванні всього українського. Ми множимо їхній досвід і мудрість на нашу енергію, завзятість і креатив. Ми додаємо їм впевненості, що нове покоління буде гідними продовжувачами їхньої справи.
Сьогодні Сумська обласна організація Молодого Народного Руху докладає зусиль для гуртування патріотичної молоді, для пробудження в молодому серці любові до рідної землі. Серед нашого членства високоінтелектуальна молодь: переможці учнівських олімпіад і наукових конференцій. З нами майбутні юристи, вчителі, журналісти, спортсмени. Віримо, що саме це покоління приведе Україну до вершин.
Ми не маємо багато грошей, але здатні провести гучну акцію. Можливо, завдяки старанням недругів наші листівки висять не довго, але кожному западають в душу. Молодий Народний Рух може як відзначити націонал-патріотичне свято, так і зіпсувати свято комуністам. Ми не наймаємо проплачених масовок, але вороги здригаються, коли бачать наші прапори. Нас шанують однодумці і поважають опоненти. З нами рахуються. 
Ми є. Але нас має бути більше. Ставай до наших лав. Україна починається з тебе!

Андрій Рибалко
голова СОО Молодого Народного Руху

Переглядів: 710 | Додав: nrusumy | Теги: Молодий Народний Рух | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
  1. Nedobutui

    За нами майбутнє дорогі побратими! Привіт з Калуша! Слава Україні!

  1. DeZdemon

    Так тримати!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]