16:17
Медведєв створив комісію "правдивої історії"
Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ «Про Комісію при президенті Російської Федерації з протидії спробам фальсифікації історії на шкоду інтересам Росії».
Як мовиться в тексті указу на сайті Кремля, нова комісія займатиметься «узагальненням і аналізом інформації про фальсифікацію історичних фактів і подій, направлених на применшення міжнародного престижу Російської Федерації», а також «виробленням стратегій протидії спробам фальсифікації історії».
ої
Комісія збиратиметься «не рідше за два рази на рік», а до її складу увійде майже 3 десятки діячів політики, ЗМІ та культури.
У число «експертів з історії» увійшли перший зампред голови комітету Держдуми у справах СНД Костянтин Затулін, керівник адміністрації президента Сергій Наришкін, заступник розділу комітету Думи з суспільних справ Сергій Марков та інші діячі.
До речі, Марков і Затулін є персонами нон-грата в Україні.
Нагадаємо, першим ідею переслідування за «неправильну» інтерпретацію подій Другої Світової війни подав глава МНС Сергій Шойгу
У Інтернеті нову комісію вже охрестили «Міністерством правди», по аналогії з місцем роботи героя романа Джорджа Оруелла «1984», де займалися переписуванням історії.
Переглядів: 775 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
  1. Петрович

    Комісія по фальсифікації історії на користь Росії при президенті Росії спростувала твердження окремих політологів, що В В
    Путін є втіленням древньославянського божества мудрості Велеса. Насправді він є живим втіленням могутнього бога Ра.

  1. Kucherman

    Отакі українофоби, як Затулін напишуть "правдиву" історію...

  1. DeZdemon

    angry , знову будуть котити бочку на Україну... Для того і створили...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]