16:11
Іван Крулько: Сьогодні є всі підстави для заборони діяльність Комуністичної партії України
Заступник Голови Народного Руху України, Голова Молодого Народного Руху України Іван Крулько переконаний, що сьогодні є всі юридичні підстави для заборони діяльності Компартії України. Про це він заявив Офіційному сайту НРУ.
«Молодий Народний Рух є одним із співпозивачів до Міністерства юстиції України, де третьою особою є Компартія. У цьому позові ми разом із іншими громадськими об’єднаннями вимагаємо зняття з реєстрації Комуністичної партії. Треба сказати, що ця політична сила абсолютно не покаялась в тих злочинах СРСР, а навпаки взяла всю відповідальність за ті діяння, а відтак її діяльність має бути заборонена. Сьогодні статут КПУ є дуже далеким від демократичних принципів, комуністи продовжують у своїй діяльності виходити під червоними прапорами СРСР, члени цієї партії не відмежувались від злочинів Сталіна, і тому з точки зору права є всі підстави, що ця політсила має бути заборонена, як це зроблено в країнах Європи, які сьогодні є членами Євросоюзу», - зазначив Іван Крулько.

На думку Заступника Голови Народного Руху України сьогодні повинна бути воля державних органів, влади, щоб заборонити на офіційному рівні діяльність комуністів. «До того часу поки українська влада не проявлятиме волю, Комуністична партія буде спокійно існувати, проходити до парламенту, а також і далі промивати мізки українців», - резюмував Голова Молодого Народного Руху.
Переглядів: 740 | Додав: Петрович | Теги: КПУ, Крулько, Народний Рух України, Молодий Народний Рух | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]