16:06
Рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради про пропозиції щодо перейменування вулиці Огарьова на Береста, Черепіна - на Чорновола
На підставі звернень та пропозицій громадських організацій, жителів міста, враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії для визначення підстав для найменування, перейменування об’єктів адміністративно-територіального устрою, повернення їм історичних назв та присвоєння імен державних та громадських діячів, за результатами громадського обговорення, керуючись статтею 37, пунктом 1 частини 2 статті 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Сумської міської ради вирішив:

1. Погодити та внести пропозиції Сумській міській раді щодо розгляду питання про перейменування вулиці Огарьова на Олексія Береста, вулиці Черепіна – на В´ячеслава Чорновола.

2. Управлінню архітектури та містобудування Сумської міської ради (Вінтоняк С.Я.) підготувати відповідний проект рішення Сумської міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рябоконя А.Б.

Міський голова Г.М.Мінаєв

Переглядів: 947 | Додав: Петрович | Теги: Чорновіл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]