13:57
Загони "Единого Отечества" готові виїхати на Сумщину
Конфлікт навколо Спасо-Преображенського храму у селі Беєво набуває загрозливих форм.
Завдяки діяльності прес-служби Сумської єпархії УПЦ МП інтернет-простір заповнений повідомленнями про "захват раскольниками храма". Також цю подію висвітлив навіть російський канал "Вести", звісно, надавши слово лише одній стороні. Особливо полохливим навіть привиділися загони УНА-УНСО, КУНу та "Тризуба" ім. Степана Бандери, які нібито "захопили" церкву. Хотілося б нагадати, що організації "Тризуб" у Сумській області немає і ніколи не було.
А тим часом на Сумщину готові приїхати цілком реальні проросійські "відморозки". На сайті Всеукраїнського громадського об’єднання «Единое Отечество» йдеться: "Епископ Сумской и Ахтырский Евлогий обратился в ВОО "Единое Отечество" лично к председателю организации Валерию Каурову с просьбой о содействии в сложившейся ситуации. Мобильный отряд активистов нашей организации давно готов к выезду в Сумскую епархию". Основою "Единого Отечества" є осередки в Одесі . Враховуючи, що єпископ Євлогій тривалий час обіймав посаду ректора Одеської духовної семінарії та має дружні зв’язки з Валерієм Кауровим, приїзд одеських "варягів" на Сумщину не буде сюрпризом.
Нагадаємо, нещодавно в Одесі під російськими, імперськими прапорами та стягами "Единого Отечества" пройшов "Екатерининский марш". А 17 квітня в Одесі російськими бойовиками був вбитий активіст ГО "Січ" Максим Чайка. "Русскіє ідут?"
Переглядів: 863 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
  1. Ага как приедут так обратно и уедут!!!! Это им не в Одессе беспредельничать!!!!

  1. Kucherman

    Подивіться, що ці покидьки роблять з українцями на півдні angry
    http://gaidamaky.pp.net.ua/news/2009-04-22-408

  1. Nedobutui

    Давно пора. За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!

  1. DeZdemon

    Скоро на рідній землі потрібно буде оборонятися оружно?! Що коїться?! Потрібно протидіяти москалям та їх прихвостням!!! sniper

  1. Kucherman

    Ну що?Збираємо свій загін? angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]