00:27
Як почнеться війна між Україною та Росією
До можливості, щоб не сказати неминучості, цієї війни кремлівська пропаганда привчає зараз росіян. Їх треба спочатку привчити – бо якщо грузини «чорні», «не по-нашому говорять» і «торгують на ринках» (готовий образ ворога), то українців більшість росіян вважає братнім слов’янським народом, якщо не такими самими росіянами.
Але, як усім давно відомо, владу в Україні захопив фашистський і одночасно проєвропейський режим американської маріонетки, страшного помаранчевого диктатора і одночасно ганчірки Ющенка. Що поробиш, треба рятувати молодших братів-малоросів.
Це не сценарій комп’ютерної чи страйкбольної гри, і не план війни між Україною і Сьєра-Леоне – з тих, що розробляють генштабісти для шліфування майстерності. Це реальний план Путіна, який він зараз впроваджує в життя. Це не означає, що він стовідсотково спрацює. Але планується так:
1. В Україні на путінські газорублі створюється доволі велике ультраправе угрупування. Для цього під правильними яскравими проукраїнськими гаслами об’єднуються кілька дрібних праворадикальних організацій, що животіють без фінансування. Переманюється членство з тих організацій, що не долучилися, залучаються нові охочі. Гучні акції, потужні вишколи і все таке.
Що вони служать Кремлю, знатимуть тільки лідери, можливо, навіть і не всі. Решта щиро вважатимуть себе українськими радикальними патріотами.
Вони обов’язково проголосять себе спадкоємцями ОУН-УПА (бо з підтримкою УПА асоціюється Ющенко) і саме в такій якості роздуватимуться російськими і проросійськими ЗМІ.
Вони робитимуть правильні заяви і акції (наприклад, боротимуться із сепаратизмом, олігархами, українофобами, нелегальною міграцією) і протиставлятимуть себе «ліберальним» націоналістам. Вони домагатимуться, щоб, коли кажуть про українських правих, мали на увазі тільки їх.
2. Угрупування проводить в Криму одну або кілька гучних акцій із застосуванням сили. Причому б’ють тих, кого дійсно варто бити, по кому не бєрци, а шибениця і тюрма плачуть.
В цьому місці можливе розгалуження.
Варіант перший
«Беркута» за наказом Президента найжорстокішим чином розправляються з ультраправими, їхні лідери і найбільш активне членство потрапляють за ґрати. На рейд у Севастополі стає американська ескадра. Ми всі, і я в тому числі, пишемо гнівні пости на тему «АСАВ!», проклинаємо владу, Москва робить кілька погрозливих заяв, на тому все й закінчується.
Варіант другий
Президент і «Беркута» не наважились, а ескадра не встигла. Росія приходить на допомогу своїм співвітчизникам у Севастополі і цілому Криму, захищаючи їхнє життя і майно від «фашистських погромників, санкціонованих режимом Ющенка». Морські піхотинці РФ беруть під охорону штаби проросійських організацій, а потім ВР Криму тощо.
Американська ескадра (вже допливла) кидає якір у Севастополі, і починаються торги. Франція, чи Німеччина, чи ще якась простітуточна європейська країна пропонує свої послуги у якості посередника. Торги, цілком імовірно, закінчуються частковою втратою Криму (скоріше за все, Севастополя). В Росії шовіністичний підйом, про економічну кризу всі забувають, Путіна обирають президентом пожиттєво smile
Варіант третій
Американська ескадра так і не допливла.
Українська армія передислоковується до Криму. Російська, отримавши підкріплення, зминає її доби за три. Окупація Криму, повстання татар, партизанська війна, Путін визнає територіальну цілісність України з урахуванням незалежності Криму, в Росії шовіністичний підйом, див. вище.
На зміну «режиму Ющенка» у Києві приходить проросійський режим.
Можливо, після цього кимсь комусь буде відданий якийсь таємний наказ, хтось почне когось активно «мочити» з непередбачуваними наслідками, але це вже дуже важко прорахувати.

Як запобігти цьому – усім трьом варіантам – думайте.

Переглядів: 945 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
  1. DeZdemon

    Можливо то й правда, що може дійти до війни. Особливо прочитавши статтю "91% українців добре ставиться до РФ, а 62% росіян - погано до України. Обидва показники зростають"?, викладену трішки раніше, можна то припустити. Правий Kucherman, що нема у нас ні економіки, ні боєздатної армії..., але нашу Україну будемо відстоювати хоч і із зброєю.

  1. Kucherman

    "...Франція, чи Німеччина, чи ще якась простітуточна європейська країна..." Як на мене досить грубо написано про європейські країни, хто ми такі, щоб давати таке порівняння діям старого світу?Ми, як це не важко визнавати, босяки голі!Без економіки, без армії, без поваги та впливу на світову спільноту. Можливо, в глибині душі, я теж так вважаю, але треба поважати інших, якщо ми хочемо бути європейцями, чи вже не хочем???
    Щодо можливого сценарію розвитку подій, то це цілком можливо, але я б застеріг від необґрунтованих звинувачень у прислужності московії деякі радикальні сили України. Це моя точка зору.

  1. Петрович

    Коментар в тему:
    Іван Крулько: Книги про уявне російсько – українське військове протистояння загрожують безпеці громадян і України, і Росії
    «З 2004 року керівництво Росії не може змиритися із прагненнями України до розбудови демократичної незалежної держави та приєднання до спільноти європейських держав. Щороку ми всі відчуваємо російський тиск на нашу країну у вигляді газової війни, обмеження імпорту українських товарів. Росія намагається впливати на всі процеси в Україні і тому залюбки підтримує видавництво та масове розповсюдження книг із зображенням російсько – українського військового протистояння», - заявив Офіційному сайту Руху Заступник Голови НРУ, лідер Молодого Народного Руху Іван Крулько, відреагувавши на продаж книг антиукраїнського спрямування із закликом до українсько – російської війни.

    На думку лідера Молодого Народного Руху, українські правоохоронці повинні звернути увагу на подібні друковані матеріали і завести кримінальні справи на авторів і видавців подібної літератури. «В Кримінальному кодексі України є стаття, завдяки якої людину можна притягнути до відповідальності через зазіхання на територіальну цілісність України. На подібні антиукраїнські речі можна впливати не тільки кримінально, але й на законодавчому рівні, а також із закликом не купувати подібні книги», - зазначив Заступник Голови Народного Руху України.

    Іван Крулько відмітив, що в Росії з України та українців формується образ ворога, адже згідно із останніми соціологічними даними Україна в трійці ворогів росіян та Російської Федерації. «Подібними книгами Росія намагається впливати на внутрішню ситуацію в нашій державі, застосовуючи всі можливі методи, в тому числі і інформаційні важелі. Мабуть, автори і видавці хочуть розповсюджувати ці книги не тільки у східних областях, де формуватиметься образ ворога з українця, але й у західних, де серед населення зростатиме неприязнь до росіян. Цього робити в ніякому разі не можна і подібні дії Росії не принесуть нічого корисного в українсько – російські відносини. В цих книгах піднімається не питання вирішення суперечок між двома країнами, а піднімається питання безпеки громадян обох держав», - констатував рухівець.

  1. Петрович

    Цю статтю я десь в інтернеті знайшов, тому вона загальнонародне "достояніє". А сценарій цікавий, правда?

  1. Андрій чудова стаття з двого дозволу ми розмістимо її у себе на сайті

  1. Жульєн

    Бравіссімо Петрович. А що, автомати в руки і вперід. У нас вихід один...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]