21:36
Відбулося засідання Крайової ради
1 березня відбулося засідання Крайової ради Сумської ОО НРУ за участі Заступника голови НРУ та Голови Молодого Народного руху Івана Крулька.
У своєму виступі щодо політичної ситуації в Україні, Іван Крулько відзначив необхідність об´єднання української влади та роль НРУ у пошуку консенсусу між Президентом і Прем´єр-міністром України. "Сьогодні Рух здійснює активну законотворчу діяльність. З ініціативи депутатів від НРУ були внесені зміни до Закону України "Про банки та банківську діяльність", який забороняє банкам в односторонньому порядку змінювати відсоткову ставку кредитів. Ведеться робота по зміні підходів до встановлення транспортного збору. Найближчим часом буде скасований дискримінаційний закон, який фактично позбавляє селян права на отримання допомоги по безробіттю", - зазначив Заступник голови НРУ.

Характеризуючи політичну ситуацію в області, Голова Сумської крайової організації Руху Сергій Бутенко звернув увагу на активізацію на Сумщині п’ятої колони та необхідність протидіяти антидержавницьким випадам, а також коротко проінформував про контрзаходи, організовані Рухом проти КПУ. "СОО НРУ докладає максимально зусиль для увіковічення пам´яті Героя України Вячеслава Чорновола, ведеться інтенсивний діалог з владою міста Суми щодо перейменування вул. Черепіна на вул. Чорновола", - заявив Голова СКО НРУ. Також Сергій Бутенко відзначив, що на Сумщині завдяки невідомим патріотам іде неофіційне виконання Указу Президента "Про ліквідацію символів тоталітарного режиму". "Так за останній рік в області на шість памятників Леніну стало менше", - підкреслив рухівець.

Крайова рада відзначила роботу Сумської МО, Білопільської РО, Лебединської МО і РО. Недостатньою визнана робота Роменської РО і Липово-Долинської РО. Було затверджено план роботи на 2009 рік і план збільшення чисельності та структури для районних організацій.

Рішення Крайової ради будуть доступні для завантаження в розділі "Наші файли" рухівцям, що зареєстровані на сайті.

Переглядів: 832 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]