12:30
Поміняли «Капітал» Маркса на капітал Ахметова?
19 лютого відгриміли фанфари феєричної комуняцької клоунади під стінами Сумської облдержадміністрації, де червоні зібрали три сотні підлітків та бабусь з дідусями. Фетишем заходу був бутафорський літак з обрізаними крилами, (до-речі, досить символічно) на якому комуністи нібито хотіли відправити Ющенка до Америки. Доречі, той бутафорський літак коштує 10 тис. гривень .- ось як вони піклуються про свій основний електорат - бабусь! Замість того, щоб роздати обездоленим стареньким хоча б по 20 гривень - вони купують списані літаки, квитки до Америки "для Ющенка", встановлюють сцени, наймають гумористів та співаків, тощо. Навіть незнайома з шоубізом людина, при бажанні може прикинути - скільки коштів пішло на комуняцьке шоу під ОДА.
Політична акція «Всеукраинский тур несогласия «Ющенко – чемодан – вокзал – Америка», організована КПУ встигла відвідати ряд міст півдня та сходу країни. Але лише в Сумах вона зустріла публічний осуд патріотичної громадськості. Молодь з «Молодого Народного Руху», «Спілки української молоді», та «Студентського братства Сумщини» створили пікет, вишикувавшись з державними символами (герб, гімн, прапор, Конституція, Президент) та плакатами «Сумщина вітає політичних повій півдня», «Поміняли «Капітал» Маркса на капітал Ахметова?».
Під час паузи в виступах зі сцени, коли запанувала тиша почали виконувати державний гімн, що викликало неадекватну реакцію виступаючих. Не проявляючи поваги, вони почали виголошення промови, а з натовпу почали лунати незрозумілі викрики.
Завершився пікет спаленням комуністичного прапора, що викликало невелику сутичку сторін.
20 лютого провели преставники молодіжний патріотичних організацій провели прес-конференцію з приводу вчорашніх подій.
«Традиційно, під час криз, коли влада слабка, і займається, переважно, гризнею між собою - піднімають голову різні засланці - мета яких - дестабілізувати ситуацію в країні. Досить часто такі «очільники народних бунтів» є лише представниками іноземних держав та спецслужб і звідти вони отримують , гроші, вказівки і "большоє человєческоє спасібо". В той час, коли навіть відверто олігархічні партії скоротили свої заходи та піар-кампанії, «партія пролетаріату» має достатньо коштів, щоб возити Україною літак, масовку і артистів. Звідки гроші у товаришів?» - Андрій Рибалко (Молодий Народний Рух)
«Якщо дистанціюватись від тематики заходу то впадають в очі такі моменти:
- акція відбувалась під комуністичними та російсько-імперськими кольорами;
- відсутність з їх сторони державної символіки;
- основна кількість учасників не сумчани;
- на нашу думку, більшість учасників акції вороже налаштовані проти української державності;
- мали місце некоректні антиукраїнські заяви;
- звідки в комуністів та ще за умов кризи такі гроші?;
- дестабілізація ситуації в країні - це за принципом «Чим гірше, тим краще?» -Олександр Бойко (Спілка української молоді)
«Не можна думку людей, які були звезені з інших регіонів, розглядати як позицію сумчан. Навіть проплачені акції КПУ не користуються підтримкою населення міста. Сьогодні патріотичні сили повинні сформувати коаліцію, яка даватиме відсіч антидержавним організаціям» - Андрій Букін (Студентське братство Сумщини)
Інформаційний відділ
СОО ВГО "Молодий Народний Рух"
Переглядів: 913 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
  1. Я взагалі не розумію, чого після її рішучої та справедливої заборони в Україні було знову повернуто дозвіл на діяльність. Всю свою суть вони вже показали і навряд реабілітуються перед нами сьогодні.

  1. Петрович

    Демократи з адміністрації керуються нашими гуманними законами. Ось якби така акція з антидержавними вимогами пройшла в СРСР, то скільки лісу в Сибіру звалили б її організатори і учасники?

  1. DeZdemon

    Вибачте... але ж для проведення акції потрібен дозвіл? чому наші демократи в адміністрації таке дозволяють? Давно потрібно знищити комуністичну партію, щоб не смерділа та не відвертала людей від вірного шляху. butcher

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]