15:59
Заява Крайового Проводу Сумської обласної організації Народного Руху України
Провід Сумської обласної організації Народного Руху України вважає за необхідне відреагувати на згадки про СОО НРУ, які фігурують в інформаційних повідомленнях та висловити об'єктивну позицію рухівців Cумщини.
Вважаємо некоректним використовувати СОО НРУ в політичних спекуляціях щодо надуманого розколу в Русі. Підкреслюємо, що всупереч численним заявам опонентів голови НРУ Бориса Тарасюка, керівні органи Народного Руху України не ухвалювали жодного рішення, яке б не підтримувало діючого Президента України Віктора Ющенка, як і не приймалося рішення про зближення з БЮТ. Нагадуємо, що згідно Ухвали Крайової ради СОО НРУ від 23 листопада 2008 року рухівці Сумщини рекомендували керівництву НРУ прискорити проведення II етапу XVIII З'їзду НРУ та прийняли рішення підтримати кандидатуру діючого голови НРУ Бориса Тарасюка на дочасному звітно-виборчому З'їзді і висловити йому довіру у подальшому керівництві Рухом.
Сумська обласна організація Народного Руху України висловлює підтримку діям Президента України, спрямованим на утвердження української національної ідеї, захист територіальної цілісності та державного суверенітету України, відстоювання української державності, підтримку євро-атлантичного вибору України та відновлення національної пам'яті.
Разом з тим прикро, що всупереч сподіванням Українського Народу після 2004 року демократичні сили не можуть знайти порозуміння. Сумська обласна організація Народного Руху України закликає усі гілки влади об'єднатися навколо подолання наслідків світової економічної кризи. Закликаємо в цей складний для України час припинити взаємні публічні звинувачення, які не сприяють утвердженню довіри народу до демократичної влади, та створюють перешкоди для виходу з економічної кризи.
Позитивним є факт створення у Верховній Раді України "Коаліції національного розвитку, стабільності та порядку", завдяки якій завершився складний процес парламентської кризи. Народний Рух України виступив активною політичною силою, яка зробила значний внесок у стабілізацію політичної ситуації в країні. Переконані, що така виважена позиція керівництва сприятиме укріпленню авторитету Народного Руху України як самостійної та впливової політичної партії, яка завжди стояла на сторожі національних цінностей та відстоювала інтереси українців.
Слава Україні! Героям Слава!
30 січня 2009 року
Голова Сергій Бутенко
Переглядів: 1108 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
  1. Прикольно

  1. Петрович

    Як вам заява?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]