14:53
Червоні тіні

Продовжує дивувати своїми маразмами сумський політикум. 28 січня 2009 року Комуністична партія України спільно з ВО "Батьківщина" під стінами облдержадмінстрації провели антивладний мітинг. Найпалкішими ораторами були Петро Гученко (секретар Сумської міської ради, БЮТ) та Ігор Шапошник (голова фракції комуністів у Сумській міській раді). В їх виступах лунали заклики до зниження цін, збереження робочих місць, відмови від кредитів МВФ та звинувачення помаранчевого керівництва держави у всіх бідах.

Коли гасла і риторика комуністів не є новиною, то висловлювання представників БЮТ, який має більшість у міській, обласній раді, свій уряд та прем'єр-міністра виглядали хворобливо. Також дещо контрастним був вигляд прихильників партій-організаторів мітингу. Якщо червоний електорат більше був схожий  на клуб "кому за 60", то масовка БЮТу виглядала занадто молодою і зовсім політично нестурбованою.

Не оминули увагою цей захід і небайдужі сумчани. Активісти Молодого Народного Руху та Молодіжного Націоналістичного Конгресу вийшли на демонстрацію в котрий раз сказати комуністам, що їх ідеологія вже ніколи не підніметься зі смітника історії, що суспільні негаразди негідно використовувати для власного піару. Та віч-на-віч поспілкуватися з політичними опонентами молоді завадив кордон міліції. Неподалік червоного мітингу молоді патріоти рогорнули плакати з гаслами "КПУ – агент Кремля", "Комуністів – на смітник історії!", "КПУ – злочинна секта". Найагресивніші послідовники Леніна і Сталіна проривалися до патріотів, щоб висловити примітивні образи на адресу молоді. Гідну відсіч комуністам дали представники старшого покоління, які підтримали молодіжний пікет. Після тривалих дискусій і короткої штовахнини опоненти розійшлися.

 

Інформаційний відділ

Сумської обласної організації

ВГО "Молодий Народний Рух

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  
 
Переглядів: 1027 | Додав: Петрович | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 7
  1. Молодці Сумівчани, так тримати добийте червоеу гідру. Бандерівці з Вами!!!

  1. Kucherman

    Чудові поради.Дякую. smile

  1. Валерій, ви переконанані, що комуністи цього не знають? Ганьбити та критикувати інших завжди легше, ніж відзначитися самому чимось потрібним для громади. Наприклад, прибрати вулиці, зібрати для бібілотек українську літературу, встаноити пікет біля пунктів продажу алкоголю неповнолітнім, чергувати у мікрорайоні ввечері, або біля школи , щоб людям не було лячно ходити вночі... Давайте, набирайти оберти - і доводьте, що патріотизм помножений на завзяття молоді принесе плідні результати.

  1. Kucherman

    Andybest75,
    Це не для піару, а для того, щоб комуністи знали, що їхній час пройшов і є люди які будуть протидіяти їхнім нападкам. А щодо того, що Рух не рухався, то він просто трохи збавляв оберти і саме зараз їх підвищує!!! smile

  1. І відверто - ваш пікет виглядає досить комічно - здається зараз відношення до комуністичної ідеології досить байдуже, а ви самі їх підбурюєте. Нащо? Краще б вийшли зі своїми власними гаслами, чи вже нікому і виходити?

  1. Хлопці, а ви не набридло піаритися на бабусях і дідусях? Нащо їх дратувати? Кому вони заважають? Якщо хочуть мітингувати - най збираються, поки сили є. Це їх право. Вони ж не роблять антимітинги проти ваших акцій. До слова, щось давно Рух не рухався...

  1. Kucherman

    Компартію взагалі давно потрібно заборонити, а БЮТ вкотре показали свою сутність.От тепер і скажіть, як можна йти на вибори в блоці Юлії Тимошенко???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]