« 1 2 3 4 5 ... 18 19 »

Лiдери сумськоi опозиціii пiдписали спiльну заяву

Thumbnail

19 жовтня в приміщенні Сумського регіонального виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" лідери сумських демократичних політичних сил від Об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина", у складі партій ВО "Батьківщина", Фронт змін, Народний Рух України, "За Україну", Народна Самооборона підписали спільну заяву про підтримку Угоди про створення коаліції демократичних сил в українському парламенті, яку цього ж дня  підписали кандидати по мажоритарних округах Сумщини.

Сергiй Бутенко взяв участь в полiтичних дебатах. [Вiдео]

Thumbnail

Під час експертно-політичних дебатів в програмі "Ґрунтовна відповідь" на радіо "Слобода-FM" 16 жовтня 2012 року голова Сумської обласної організації Народного Руху України, заступник керівника Сумського регіонального виборчого штабу Об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина" Сергій Бутенко дискутував з депутатом Сумської міської ради від Партії регіонів, керівником виборчого штабу ПР в м. Суми Юрієм Перепекою про те, з яким політичним багажем йдуть до виборців дві найбільш амбітні політичні команди Сумської області - Об'єднана опозиція ВО "Батьківщина" та Партія регіонів. Також в дискусії взяв участь незалежний журналіст, експерт Центру досліджень регіональної політики м. Суми Костянтин Єлішевич.

Голова Сумськоi ОО НРУ разом з кандидатом в депутати вiд Об'eднаноi опозицii вiдвiдали Буринь та Путивль

Thumbnail

13 жовтня 2012 року голова Сумської ОО НРУ, заступник керівника Сумського регіонального виборчого штабу Обєднаної опозиції «Батьківщина» Сергій Бутенко разом з кандидатом в депутати від Обєднаної опозиції «Батьківщина» Іриною Луценко відвідав м.Буринь та м.Путивль.

В Буринi регiонали з комунiстами вирiшили поборотися з депутатом-рухiвцем

Thumbnail

Складно владній фракції та їх прислужникам в м. Буринь боротися проти опозиційного депутата. Особливо, коли для цього немає жодних аргументів і обґрунтованих фактів. Тому доводиться вдаватися до епістолярного жанру як зробили це депутати Буринської районної ради Білоус (Партія регіонів) та Старосвєт (КПУ), які написали сердитого листа до міського голови Жука із абсурдними скаргами на голову Буринської РО НРУ Валерія Баранова та з вимогами звернутися до комісії з депутатської етики та погрозами позбавлення його депутатського мандата.
Наводжу сканований текст цього шедеврального звернення:

Не допустимо знищення заказника на Недригайлiвщинi!

Thumbnail

Вчора, 21 вересня, голова Сумської ОО Народного Руху України Сергій Бутенко зустрівся з представниками Недригайлівсього штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина».

Під час зустрічі голова районного штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Кужель повідомив Сергію Бутенку про факт незаконного водокористування на території заказника «Дібровка», що знаходиться на території Недригайлівської селищної ради.