« 1 2 3 4 ... 18 19 »

Вiтаeмо Бориса Ткаченка з 75-лiттям!

Thumbnail

Крайовий Провід Сумської обласної організації Народного Руху України вітає ветерана НРУ, письменника, краєзнавця Бориса Івановича Ткаченка з нагоди славетного ювілею!

Вельмишановний Борисе Івановичу!

Ваша багаторічна і плідна діяльність на письменницькій, політичній, громадській і духовній ниві добре відома не лише на Лебединщині, а й в усій Україні.

Притаманна Вам працелюбність і наполегливість, вміння переборювати труднощі, працювати з людьми і для людей здобули широке визнання і повагу.

Вiдбулася Крайова Рада Сумськоi ОО НРУ

Thumbnail

25 листопада відбулося засідання Крайової Ради Сумської ОО Народного Руху України. Рухівці, обговоривши підсумки виборчої кампанії, констатували, що рішення І етапу ХХІ З'їзду Народного Руху України про участь НРУ у виборах до Верховної Ради у складі Об'єднаної опозиції "Батьківщина" було вимушеним з огляду на антидемократичні зміни до виборчого законодавства, які унеможливлювали створення блоків політичних партій та підвищували виборчий бар'єр.

В Охтрицi вшанували жертв Голодомору

Thumbnail

В суботу, 24 листопада,  в Охтирці відбувся мітинг-реквієм, присвячений 79-й річниці Голодомору, в якому взяли участь представники патріотичних політичних партій та організацій.  "Сьогодні важко знайти слова, які б могли передати людський біль від страшної трагедії, коли під час, як тоді говорили, розквіту держави, відбувалися страшні події, і українське село вимирало від голоду.

Андрiй Рибалко: новий КПК може стати iнструментом для контролю i переслiдування полiтичних та громадських активiстiв

Thumbnail

Потреба міняти старий Кримінально-процесуальний кодекс назріла давно. За цим архаїчним кодексом судили ще шестидесятників. За ним в 1976 році судили навіть нинішнього Президента України Віктора Януковича.

Сумськi рухiвцi пiдбили пiдсумки виборчоi кампанii

Thumbnail

7 листопада відбулося засідання Крайового Проводу Сумської ОО Народного Руху України. Рухівці обговорили політичну ситуацію в Україні після виборів до Верховної Ради, відзначили, що підсумки голосування на Сумщині свідчать про несприйняття виборцями політики діючої влади. За підсумками голосування разом опозиційні сили здобули підтримку 60% жителів Сумщини.