14:36
Своє слово українці ще скажуть!
Далеко за сто днів перевалила каденція новобраного президента. Що ж змінилося в житті простих українців? Куди крокуємо?

Нова влада впевнено всілася у свої крісла. За короткий час змінено внутрішні та зовнішні пріоритети розвитку України. Янукович міцно вхопив владу: в стрімкому темпі підгорнув під себе уряд, незаконно склепану "тушковану" парламентську більшість та підім'яв під себе фактично всі державні структури. Але наразі ж поки немає плану, як влаштувати державу. Тут "клепку" треба мати, як зауважив, даючи оцінку діям нової влади, екс-президент Леонід Кучма.

Янукович з усіх сил пнеться, аби догодити своїм північним "хазяям" та своїм прихильникам навіть ціною поглиблення розколу країни. Його не обходить думка іншої частини суспільства, яка сповідує протилежні нинішній владі цінності… А таких людей в Україні – більшість!

Новий президент прагне символічного: своїми діями він намагається дублювати дії влади російської. Під прикриттям відновлення дружніх відносин з Росією безоглядно здаються національні інтереси України. Не розуміти цього президент не має права. Ідеологи Януковича твердять, що за "помаранчевих" чимало українців відчули себе за бортом громадянської спільноти, тому нині ідеологічний маятник повинен максимально хитнутися в інший бік. "Українська Україна" має відчути, що перемогла інша – пострадянська та орієнтована на Росію.

Аби утриматися на м'яких владних кріслах нові керманичі не гребують застосовувати навіть давно забуті в Україні, але досить поширені в Росії, авторитарні методи. Гасло Помаранчевої революції "Бандитам – тюрми!" нова влада хоче застосувати проти її вождів.

Янукович і його команда всіляко демонтструють, що прийшли надовго. Швидкість та безпардонність, з якою узурпується влада приховують, однак, страх перед помаранчевою більшістю суспільства, яка обов'язково ще скаже своє слово…

Сергій Бутенко
Переглядів: 610 | Додав: nrusumy | Теги: Сергій Бутенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. Так ,понад 100 днів,як покращення життя настало...)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]